ΖώδιαΚεντρική

Πανσέληνος Οκτωβρίου: Τολμηρές αλλαγές γι’ αυτά τα 3 ζώδια – Ή τώρα ή ποτέ

17/10/2024

Η «Πανσέληνος του Κυνηγού», η υπερπανσέληνος, που το φεγγάρι εμφανίζεται ως και 15% μεγαλύτερο και 30% φωτεινότερο, θα πραγματοποιηθεί σήμερα 17 Οκτωβρίου. Ωστόσο, ήδη από χθες το ολόγιομο φεγγάρι κοσμεί τον ουρανό και το θέαμα είναι εντυπωσιακό. Όσον αφορά στα ζώδια τώρα, κάποια θα επηρεαστούν άμεσα, κάποια άλλα απλώς θα βιώσουν την ενέργειά της, ωστόσο όλα θα έχουν ένταση μέσα στην ημέρα τους.

Σύμφωνα με την αστρολογία, τρία από τα ζώδια του κύκλου θα κληθούν να κάνουν σαρωτικές αλλαγές στη ζωή τους κατά τη διάρκεια αυτής της Πανσελήνου, ανατρέποντας τα προγνωστικά. Οι ατέλειωτες σκέψεις που βρίσκονταν στο κεφάλι τους τόσο καιρό, γίνονται πράξεις. Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, διεκδικούν με σθένος τα όνειρά τους και επιδιώκουν το καλύτερο για τη ζωή τους. Αυτό δε σημαίνει φυσικά πως δεν θα υπάρξουν και παράπλευρες απώλειες.

Κριός

Η Πανσέληνος του Κυνηγού λειτουργεί σαν μια κινητήριος δύναμη που ενεργοποιεί τις φιλοδοξίες και τις τοποθετεί στην κορυφή των προτεραιοτήτων σου. Αυτή τη στιγμή, θα κάνεις μια ουσιαστική παύση απ’ όσα «τρώνε» τον χρόνο σου και θα εστιάσεις την προσοχή σου σε όσα μπορούν να σε ωφελήσουν, πηγαίνοντας τη ζωή σου ένα βήμα μπροστά. Η ανασφάλεια δεν είναι σύμμαχός σου σε αυτό το ταξίδι, οπότε καλύτερα να κλείσεις το κεφάλαιο «δεύτερες σκέψεις» και να πατήσεις γκάζι.

Λέων

Η Πανσέληνος Οκτωβρίου θα βγάλει τον Λέοντα εκτός της ζώνης άνεσης και ασφάλειας. Μπορεί η ζωή του να χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και γερές βάσεις, όμως ίσως ήρθε η ώρα να τις γκρεμίσει και να τις φτιάξει από την αρχή. Τα απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και έχεις την ευκαιρία να αναζητήσεις το άγνωστο, αποκτώντας καινούργιες εμπειρίες που θα σου προσφέρουν απεριόριστη χαρά. Ο φόβος πάντοτε σε κρατάει πίσω, όμως αυτή τη φορά προσπάθησε να μην υποκύψεις. Και όλα θα πάνε καλά.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει όλη τη δύναμη στα χέρια του αυτή την περίοδο για να διεκδικήσει τις αλλαγές που θέλει για τη ζωή του. Πρέπει να ριχτεί στα βαθιά και να αφήσει ελεύθερο τον εαυτό του για να πετύχει τα όνειρά του. Ο φόβος και η αμηχανία είναι τα μόνιμα εμπόδια, ωστόσο αυτή τη φορά πρέπει να τα αγνοήσει. Έφτασε η στιγμή να απομακρυνθεί από τοξικές σκέψεις και ανθρώπους με αρνητικότητα – ακόμα κι αν ανήκουν στον στενό κύκλο του – και να επενδύσει σε εκείνους που τον γεμίζουν χαρά. Σκέψου τα όνειρά που είχες παιδί, τα σχέδια που έκανες στα 20 και τις προσδοκίες που έχεις σήμερα και διαμόρφωσε τη ζωή σου, ώστε να τα κάνεις πράξη.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

1ο Nevronas FESTival Στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 28-30 Οκτωβρίου

xristiana

Πότε η απώλεια δοντιών είναι σημάδι καρδιακών προβλημάτων – Ποιος αριθμός πρέπει να σας ανησυχήσει

xristiana

Δωρεάν θεατρική παράσταση για παιδιά

xristiana