ΚεντρικήΚοινωνικά

Η μεγαλύτερη γιορτή ΠΡΟΛΗΨΗΣ αφιερωμένη σε όλες τις μαμάδες

7\10\2024

«Μαμά σ’αγαπώ!!! Να προσέχεις!!!» και έχουμε την πολλή μεγάλη χαρά να διοργανώνουμε για 3η συνεχή χρονιά τη μεγαλύτερη γιορτή ΠΡΟΛΗΨΗΣ αφιερωμένη στις αγαπημένες μας μαμάδες, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, 10:00-14:00, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο του Οκτωβρίου ως μήνας Πρόληψης κι Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, η γιορτή μας -που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια- έχει ως βασικό της σκοπό να υπενθυμίσει στις αγαπημένες μας μαμάδες πόσο σπουδαίο είναι να αγαπούν, να φροντίζουν και να προσέχουν τον εαυτό τους για να τις έχουμε πάντα υγιείς κοντά μας! Για τον λόγο αυτό, θα προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ Κλινικό Έλεγχο Μαστού σε όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν.

Ο Κλινικός Έλεγχος (ψηλάφηση) θα πραγματοποιείται καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής μας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, από την κ. Άννα Σαχουλίδου, Χειρουργό Μαστού και Ακαδημαϊκή Υπότροφο της Β’ Προπαιδευτικής Χειρουργικής Κλινικής Α.Π.Θ., Γ.Ν.Θ. «Ιπποκράτειο».

Η είσοδος είναι ελεύθερη και εμείς υποσχόμαστε μία συναρπαστική εμπειρία για όλη την οικογένεια, γεμάτη Εκπαιδευτικά workshops, Μουσικοκινητικά Δρώμενα, Ατελείωτο χορό, Mουσική, Θεατρικό παιχνίδι, Δημιουργικά εργαστήρια και ομαδικές δραστηριότητες!

Η γιορτή μας τελεί υπό την Αιγίδα των: Υ.ΜΑ.Θ – Υπουργείο Εσωτερικών (Τομέας Μακεδονίας – Θράκης), Δήμος Θεσσαλονίκης, ΕΧΕΜ – Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού, Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, 4η Υ.Πε – Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης.

Θα ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς αν θα μπορούσατε να προωθήσετε μέσα από το δικό σας μέσο το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου, αλλά και να σας έχουμε κοντά μας την Κυριακή για την υποστήριξη της εκδήλωσης και τη δημοσιογραφική της κάλυψη.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο dpartsia@almazoisthes.gr και 6977991750 : Δέσποινα Πάρτσια, Υπεύθυνη της Εκδήλωσης.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συνεργασία και τη συνεχή στήριξη της προσπάθειάς μας για ενημέρωση σχετικά με τη σπουδαιότητα της Πρόληψης κι Έγκαιρης Διάγνωσης του Καρκίνου του Μαστού.

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Ηλίας Τσαλαφατίνος

xristiana

Καρκίνος: Θεραπευτικό εμβόλιο mRNA δίνει «θεαματικά» αποτελέσματα στο μελάνωμα

xristiana