ΚεντρικήΚοινωνικά

Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού

22/10/2024

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως «Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού» στο πλαίσιο διεθνούς προσπάθειας, με στόχο την καταπολέμηση του.

Στο πλαίσιο αυτό το Πανελλήνιο Αυτοδιοικητικό Δίκτυο  «SDG 17 GREECE» και ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης συνδιοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με τίτλο «Γυναίκα σε Κάθε Ηλικία, Κίνδυνοι- Πρόληψη- Αντιμετώπιση» την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024 στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου).

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γυναικολόγος – Μαιευτήρας Τάσος Αγιοστρατίτης, ενώ θα συμμετέχουν καταξιωμένοι επιστήμονες. Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει η πρόεδρος του Πανελλήνιου  Αυτοδιοικητικού Δικτύου «SDG 17 GREECE» Μαρίνα Σταυράκη, ενώ η εκδήλωση θα «ντυθεί» μουσικά από τον καταξιωμένο βιολονίστα Ανδρέα Χανιώτη.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά: « Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί το πόσο σημαντική είναι η έγκυρη πρόληψη, αλλά και η σωστή ενημέρωση των γυναικών για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού.

Ως Δήμους δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρόληψη και στη διατήρηση της υγείας του Πολίτη μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες».

Related posts

Μύδια με σάλτσα ντομάτας και σκόρδου

xristiana

Γιατί μπαμπά;

xristiana

«Κατασκηνώσεις ΑμεΑ» Του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης

xristiana