ΚεντρικήΚοινωνικά

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στον Εύοσμο 

2/10/2024

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας συνδιοργανώνουν διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Γυμναστήριο, Κολοκοτρώνη και Τσαλή (Εύοσμος), στο ισόγειο, στην αίθουσα ρυθμικής/ενόργανης την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου , από τις 9 π.μ. έως την 1 μ.μ.

Οι αιμοδότες παρακαλούνται να φέρουν μαζί τους ταυτότητα και ΑΜΚΑ.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, η οποία έχει ως στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος εξεύρεσης αίματος καθώς και των παραγώγων του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Σμύρνης 25 (ΙΚΑ Κορδελιού), στο ygeia@kordelio-evosmos.gr και στο 2310 764 779.

Related posts

6ο Ογκολογικό Συνέδριο Κεντρικής Ελλάδος | Λάρισας

xristiana

Σεμινάριο για την ένταξη και απασχόληση των μεταναστών στον αγροτικό τομέα, στα Βασιλικά

xristiana

«Ημέρες Θεάτρου» 4, 5, 6, 7, 8 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Κρύας Βρύσης «Τάσος Πεζιρκιανίδης»

xristiana