ΖώδιαΚεντρική

Ανακούφιση γι’ αυτά τα 2 ζώδια: Λύνονται τα σχεσιακά προβλήματα

23/10/2024

Η πανσέληνος Οκτωβρίου ή αλλιώς το «Φεγγάρι του Κυνηγού» ήρθε με άγριες διαθέσεις και μαζί έφερε εντάσεις, διαφωνίες και διαπληκτισμούς σε όλα τα ζώδια. Ξαφνικά, ασήμαντα πράγματα φαίνονταν σημαντικά και οι αντιπαραθέσεις προκαλούσαν όλο και μεγαλύτερα προβλήματα στις σχέσεις.

Μετά από μια περίοδο σύγχυσης, όλα δείχνουν να εξομαλύνονται και να επανέρχονται στην αρχική κατάστασή τους. Ήταν μπόρα και πέρασε – τουλάχιστον για δύο από τα ζώδια του κύκλου. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη σχέση τους ούτε να αφήνουν τις αρνητικές σκέψεις να τα καταβάλουν, αφού η ισορροπία επανέρχεται στην καθημερινότητά τους.

Μπορεί να προηγήθηκε ένα έντονο διάστημα, όμως οι τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου θα αποζημιώσουν αυτά τα δύο ζώδια. Όλα βαίνουν καλώς, μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει κοιτώντας τον. Ποια ζώδια είναι αυτά; Ο Ταύρος και ο Αιγόκερως.

Ταύρος

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της ερωτικής ζωής του Ταύρου. Ο ρομαντισμός επιστρέφει και σου διδάσκει να αναζητάς την ισορροπία και τη γαλήνη στη σχέση σου, αφού μόνο τότε μπορείς να συμβιώνεις αρμονικά με το έτερον ήμισυ. Μετά τη μπόρα, ο ήλιος βγήκε και μια νέα περίοδος ξεκινάει για εσάς. Συνδέσου ουσιαστικά με τον σύντροφό σου, επένδυσε χρόνο στη σχέση σας και δείξει το ενδιαφέρον σου για το κοινό μέλλον σας. Η επικοινωνία και οι εξηγήσεις είναι που θα σας φέρουν ξανά κοντά.

Αιγόκερως

Η ρήξη που προηγήθηκε σε έκανε να καταλάβεις πως τίποτα δεν συγκρίνεται με την υγιή και ισορροπημένη σχέση με τον σύντροφό σου. Η περίοδος της έντασης σε βοήθησε να καταλάβεις τι πραγματικά θέλεις στη ζωή σου και που αξίζει να δίνεις σημασία και να αφιερώνεις χρόνο. Αν η σχέση σου ανήκει σε αυτή την κατηγορία, τότε εστίασε στην πηγή του προβλήματος και προσπάθησε να λύσεις τις διαφορές με συζήτηση και ανάλυση. Η επικοινωνία είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιούς σχέσης, συνεπώς μην την χάνεις.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΓΟ 4 ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΚΩΔ. ΟΠΣ 5011444 (Ε.Π. «Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020»)

xristiana

7th Business Forum Greece-Sweden Climate Action: Challenges And Solutions

xristiana

Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τα νύχια σας να μεγαλώνουν πιο γρήγορα

xristiana