ΚεντρικήΚοινωνικά

Παράσταση 2 φόνοι και 1 μπουλντόγκ

11/10/2024

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης υποδέχεται το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 στις 8μ.μ. στο Καραπάντσειο Πολιτιστικό Κέντρο, Θεατρική Σκηνή “Σοφία Βέμπο” την μοναδική παράσταση των Ρέππα-Παπαθανασίου “2 1/2 φόνοι και 1 Μπουλντογκ” που θα παρουσιάσει η Θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Μηχανιώνας “Artιοι” σε σκηνοθεσία της Σμαράγδας Τζούμα.

Δύο φιλικά ζευγάρια, μια υπηρέτρια, μια υπαστυνόμος, ο αρχηγός της αστυνομίας, ένα γαλλικό μπουλντόγκ, ο φόνος μιας χορεύτριας, η κακόφημη συνοικία της οδού Λουρσίν στο Παρίσι και μια σπάνια ασθένεια -η «κολάψους αναγραμμάτικους»- μπλέκουν τους πάντες σε ένα δαιμονικό γαϊτανάκι συνεχών, απρόβλεπτων, ξεκαρδιστικών παρεξηγήσεων. Μια έξυπνη, σύγχρονη φάρσα, απ’τους μαέστρους του είδους Μ. Ρέππα – Θ.Παπαθανασίου.

Μια θεότρελη κωμωδία με γρήγορο ρυθμό, γεμάτη εκπλήξεις, δολοφονίες, ανατροπές, μυστήριο κι απίθανες συμπτώσεις.

Κι όπως λένε και οι συγγραφείς: «Πόρτα ανοίγει, πόρτα κλείνει και οι ήρωες της φάρσας χάνουν τα ρούχα τους, τα λόγια τους, τις συζύγους τους, τη φωνή τους, την κοινωνική τους υπόσταση, χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια».

Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των 12 ετών.

Είσοδος ελεύθερη με προαιρετική προσφορά τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου αλλά και για τα αδέσποτα του Δήμου. Σας περιμένουμε.

Related posts

Η DIY μάσκα μαλλιών με 3 μόνο συστατικά που θα “σώσει” τα κατεστραμμένα μαλλιά σου!

xristiana

Ποια μπαχαρικά και βότανα βοηθούν στην πέψη;

xristiana

Ρέθυμνο: Χορήγηση και ανανέωση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ

xristiana