ΚεντρικήΚοινωνικά

Δράσεις Ευαισθητοποίησης για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

14/10/2024

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Εθελοντισμού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, υπό την αιγίδα της οποίας πραγματοποιούνται όλες οι δράσεις, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, τη Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου και τη Δημοτική Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού και με τη στήριξη του Άλματος Ζωής, διοργανώνει μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις για την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών και εθελοντικών πρωτοβουλιών του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, οι δράσεις που έχουν προγραμματιστεί είναι:

  • Ομιλία Πρόληψης & Έγκαιρης Διάγνωσης:

– Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2024, στις 19:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου

  • Κλινικός Έλεγχος Μαστού:

– Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2024, στο Α΄ ΚΑΠΗ Ευόσμου

– Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2024, στο Α΄ & Β΄ ΚΑΠΗ Κορδελιού

Ο Πολιτισμός & Εθελοντισμός στην Υπηρεσία της Κοινωνίας

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Εθελοντισμού συνεχίζει δυναμικά την προσπάθεια να φέρει κοντά την τοπική κοινωνία, μέσα από δράσεις που συνδυάζουν την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση με τον πολιτισμό και τον εθελοντισμό.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο δράσεων που προάγουν την κοινωνική συνοχή και την αλληλοϋποστήριξη των πολιτών, δίνοντας έμφαση στην προώθηση της υγείας και της πρόληψης.

Οι παραπάνω δράσεις αποτελούν μέρος αυτής της προσπάθειας, με τη συμμετοχή εθελοντών και επιστημονικού προσωπικού, που με την υποστήριξή τους συμβάλλουν στην ευαισθητοποίηση και στην παροχή σημαντικών πληροφοριών και υπηρεσιών υγείας στις γυναίκες της περιοχής.

Ο Πολιτισμός και ο Εθελοντισμός είναι οι θεμέλιοι λίθοι για μια πιο ενωμένη και ενεργή κοινωνία. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις δράσεις μας και να γίνετε μέρος αυτής της συλλογικής προσπάθειας για την πρόληψη και την προστασία της υγείας των γυναικών μας.

Related posts

Lash primer: Το μυστικό για τέλειες βλεφαρίδες

xristiana

Αυτό είναι το κορυφαίο Tik Tok hack για μπούκλες χωρίς θερμότητα!

xristiana

Νεκρή χελώνα καρέτα – καρέτα σε παραλία της Μαγνησίας

xristiana