ΚεντρικήΟμορφιά

Ορός ματιών: Η σωστή εφαρμογή για να δεις σίγουρα αποτελέσματα

24\9/2024

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι συνήθως η πρώτη που δείχνει τα σημάσια γήρανσης, όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι λεπτή και ευαίσθητη. Ωστόσο, οι οροί ματιών έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ελαφριά για την περιοχή και απορροφώνται άμεσα, προσφέροντας άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν.

Και φυσικά, δεν είναι μόνο τα σημάδια γήρανσης, αλλά και το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι που αποτελούν αισθητικές ανησυχίες σε πολλές από εμάς. Όλο και περισσότερες είναι οι εταιρείες που ασχολούνται με τη φροντίδα των ματιών, με καινοτόμα συστατικά που ενισχύουν την ανύψωση, τη σύσφιξη και την λείανση. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο γύρω από τις εξωτερικές γωνίες των ματιών, αλλά και στα άνω βλέφαρα, τα φρύδια και άλλα μέρη, εξασφαλίζοντας μια πιο ολιστική προσέγγιση.

Πώς να εφαρμόσετε σωστά τον ορό των ματιών

Τα serum ματιών είναι προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που συνήθως έχουν ελαφριά υφή και πυκνότητα, απορροφώνται εύκολα από την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

Ο ορός ματιών θα πρέπει να εφαρμόζεται πρωί και βράδυ σε καθαρή επιδερμίδα. Αφού λοιπόν έχετε πλύνει καλά το πρόσωπό σας, ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του ματιού, τοποθετήστε τη φόρμουλα κατά μήκος της πτυχής του βλεφάρου μέχρι την εξωτερική γωνία. Στη συνέχεια, κάντε το ίδιο κατά μήκος του οφθαλμικού οστού, στους κροτάφους και κάτω από τα μάτια. Και θυμηθείτε: Οι οροί ματιών είναι εγγενώς ισχυροί και δεν θέλετε να προκαλέσετε ερεθισμό στην επιδερμίδα σας ή στα ίδια τα μάτια σας, οπότε να βάζετε ορισμένη ποσότητα – όσοι χρειάζεται.

Μην ασκείτε πίεση κατά την εφαρμογή. Προτιμήστε να τοποθετήσετε το προϊόν ταμποναριστά. Έτσι δημιουργείται μια ευχάριστη αίσθηση ανύψωσης, προσθέτοντας μια ευχάριστη στιγμή απόλαυσης στην πρωινή ή βραδινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας.

Προσοχή: Ο ορός δεν αντικαθιστά την κρέμα ενυδάτωσης των ματιών

Τα δύο προϊόντα πρέπει να συνδυάζονται στη ρουτίνα περιποίησης για να προσφέρουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ωστόσο, μην παραλείψετε την ενυδατική κρέμα ματιών. Οι κρέμες ματιών είναι εξαιρετικά σημαντικές και έχουν πιο πλούσια υφή σε σύγκριση με τα serum. Ενυδατώνουν την επιδερμίδα ενισχύοντας τον φραγμό του δέρματος στην κεράτινη στιβάδα και κλειδώνουν την υγρασία. Μπορείτε λοιπόν να εφαρμόσετε τον οό σας, και αφού απορροφηθεί λιγάκι να περάσετε στην κρέμα σας.

Πηγήhttps://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Η συμβολή του σεξ στην αντιμετώπιση της ουρικής αρθρίτιδας

xristiana

Ορθοπεταλιές Για… Καλό Σκοπό Στον Ποδηλατικό Γύρο Βριλησσίων

xristiana

«Εγώ & Εσύ, Μαζί!…Για Καλό Σκοπό!»: Εκδήλωση Στη Λάρισα

xristiana