ΚεντρικήΜαγειρική

Κανελόνια γεμιστά με μοτσαρέλα και ντοματίνια

16/9/2024

Υλικά

  • 1 συσκευασία κανελόνια
  • 300 γρ. ντοματίνια
  • 250 γρ. μοτσαρέλα σε μικρές μπάλες
  • 250 γρ. σάλτσα ντομάτα στον τρίφτη
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
  2. Γεμίστε τα κανελόνια με ντοματίνια και μοτσαρέλα, εναλλάξ κάθε φορά.
  3. Απλώστε λίγη από τη σάλτσα ντομάτα στο ταψί και αλατοπιπερώστε.
  4. Τοποθετήστε τα κανελόνια σε μία ή δύο στρώσεις, αλείψτε γενναιόδωρα με τη σάλτσα και περιχύστε με κρέμα γάλακτος, ώστε τα κανελόνια να καλυφθούν πλήρως από τη σάλτσα.
  5. Τοποθετήστε από πάνω μοτσαρέλα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30- 35 λεπτά.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Υπέρταση: Η καλύτερη ώρα να παίρνετε τα φάρμακα για την πίεση – Ποιες είναι οι πιο συχνές παρενέργειες

xristiana

«Το σινεμά στο κέντρο»: Τέσσερα ιστορικά σινεμά της Αθήνας προβάλλουν ταινίες που έχουν ταυτιστεί με την πόλη

xristiana

Παντρεύεται μια κοπέλα που δεν είχε πάει ποτέ με άντρα…

xristiana