ΚεντρικήΜαγειρική

Κανελόνια γεμιστά με μοτσαρέλα και ντοματίνια

16/9/2024

Υλικά

  • 1 συσκευασία κανελόνια
  • 300 γρ. ντοματίνια
  • 250 γρ. μοτσαρέλα σε μικρές μπάλες
  • 250 γρ. σάλτσα ντομάτα στον τρίφτη
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς.
  2. Γεμίστε τα κανελόνια με ντοματίνια και μοτσαρέλα, εναλλάξ κάθε φορά.
  3. Απλώστε λίγη από τη σάλτσα ντομάτα στο ταψί και αλατοπιπερώστε.
  4. Τοποθετήστε τα κανελόνια σε μία ή δύο στρώσεις, αλείψτε γενναιόδωρα με τη σάλτσα και περιχύστε με κρέμα γάλακτος, ώστε τα κανελόνια να καλυφθούν πλήρως από τη σάλτσα.
  5. Τοποθετήστε από πάνω μοτσαρέλα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30- 35 λεπτά.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

Δήμος Ληξουρίου: 8o FORUM Με Θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης: Η Μεταβολική Πανδημία Του 21ου Αιώνα»

xristiana

Τα επικαιροποιημένα διδύναμα εμβόλια COVID-19 παρέχουν σημαντική επιπρόσθετη προστασία σε όσους είχαν κάνει έως τέσσερις δόσεις

xristiana

Το είδος άσκησης που μειώνει τον κίνδυνο χρόνιας νεφρικής νόσου

xristiana