ΚεντρικήΚοινωνικά

Επιμορφωτική Ομιλία για το Digital Marketing στον Κλάδο Κατασκευών

4/9/2024

Επιμορφωτική Ομιλία για το Digital Marketing στον Κλάδο Κατασκευών θα πραγματοποιήσει ο Χρυσός Οδηγός, στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ.

”Με μεγάλη χαρά σάς προσκαλούμε στην επιμορφωτική ομιλία που διοργανώνουμε, σε συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ), με θεματική: “Digital Marketing στον Κλάδο Κατασκευών: Πώς θα κάνεις ανταγωνιστική την επιχείρησή σου!”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), στο θεματικό περίπτερο 16 του ΒΕΘ, «THESS BUILDING», την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:00.

Η ομιλία θα γίνει από τον Γιώργο Δέδε, Product Strategist του Χρυσού Οδηγού και ειδικό στο ψηφιακό μάρκετινγκ, με πολυετή εμπειρία στις καμπάνιες PPC. Ο κ. Δέδες είναι πιστοποιημένος στις διαφημίσεις της Google και καταρτισμένος ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε θέματα ICT (Information and Communications Technology).

Στην επιμορφωτική ομιλία, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για επιτυχημένες πρακτικές επιχειρήσεων στον κλάδο των κατασκευών και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για την ορθή προβολή και ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

Η έμπειρη ομάδα του Χρυσού Οδηγού θα είναι εκεί, για να μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες της, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές για τη σωστή προβολή & ανάπτυξη των επιχειρήσεων και για το πώς να καταστεί η επιχείρησή σας ανταγωνιστική στην ψηφιακή εποχή”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Πηγήhttps://thesstoday.gr

Related posts

7° Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχοσωματικής Ιατρικής – «Αλληλεπίδραση Ψυχικών & Σωματικών Νοσημάτων: Περιβάλλον, Κλιματική Αλλαγή και Ψυχική Υγεία»

xristiana

Πλατανιάς: Ημερίδα Εκμάθησης BOCCIA Στο Κλειστό Γυμναστήριο Ταυρωνίτη

xristiana

Ανοιχτή Συζήτηση Από Το ΙΣΝ Για Το Παιδιατρικό Νοσοκομείο Φιλύρου

xristiana