ΚεντρικήΟμορφιά

Έχεις βαμμένα μαλλιά; Το λάθος που οι hair experts εύχονται να μην κάνεις!

24\9/2024

Το να διατηρήσεις το έντονο, λαμπερό χρώμα των βαμμένων μαλλιών είναι μια αρκετά δύσκολη υπόθεση. Εκτός από τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, η διατήρηση του χρώματος περιλαμβάνει μια σειρά από περιποίηση.

Ωστόσο, οι ειδικοί μαλλιών εντοπίζουν ότι το βασικότερο πρόβλημα για όσους βάφουν τα μαλλιά τους είναι παράλειψη του toner.

Τι είναι το hair toner και γιατί είναι τόσο σημαντικό για τα βαμμένα μαλλιά;

Το hair toner είναι το προϊόν που ρυθμίζει ή διορθώνει το χρώμα των μαλλιών έπειτα από τον αποχρωματισμό ή την αλλοίωση της βαφής. Τα τονωτικά δεν είναι απαραίτητα ένα συγκεκριμένο προϊόν. Μπορεί να έχουν τη μορφή ενός έγχρωμου σαμπουάν, μαλακτικής, ημιμόνιμων βαφών, κα.

Πιο συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται για τους εξής λόγους:

  • Για να προστεθεί χρωστική στα σημεία που έχουν ξεθωριάσει με την πάροδο του χρόνου και να ρυθμιστεί η απόχρωση των μαλλιών σας
  • Για να αντισταθμιστούν οι ανεπιθύμητοι κίτρινοι – πορτοκαλί τόνοι
  • Για να κάνουν τα μαλλιά πιο λαμπερά και απαλά

Πώς να το χρησιμοποιείτε

Το toner κανονικά είναι μια επαγγελματική διαδικασία, οπότε πρέπει να γίνεται με προσοχή και μόνο όταν είναι απαραίτητο. Όταν τα μαλλιά έχουν ξεθωριάσει ή έχουν δημιουργηθεί ανεπιθύμητες αποχρώσεις, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μιας και η διαδικασία είναι πιο διαχειρίσιμη πια, λόγω δημοφιλίας. Προτού χρησιμοποιήσετε ένα τονωτικό διαβάστε προσεκτικά πώς πρέπει να γίνει η εφαρμογή του.

  • Τηρήστε αυστηρά το χρόνο εφαρμογής. Διαφορετικά μπορεί να έχετε το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα και τα μαλλιά να αφυδατωθούν ή να φριζάρουν.
  • Εφαρμόστε σε καθαρά, βρεγμένα μαλλιά για να επιτευχθεί η απορρόφηση και ο καταμερισμός του προϊόντος.
  • Δοκιμάστε το πρώτα σε ένα μικρό σημείο δέρματος για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε κάποια αλλεργία σε κάποιο συστατικό.

Φυσικά, ένα toner δε μπορεί να κάνει από μόνο του θαύματα. Αν θέλετε να διατηρήσετε τα αποτελέσματα της χρήσης τιου, είναι καλύτερα να ενισχύετε τη φροντίδα των μαλλιών σας με τα κατάλληλα σαμπουάν, conditioners και μάσκες που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να βοηθήσουν στη διατήρηση του χρώματος των μαλλιών σας.

Πηγήhttps://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Αιμοδοσία “Σωτηρίων” 2023

xristiana

Ημέρα των Υπερασπιστών της Πατρίδας

xristiana

Μουσικοχορευτική παράσταση για καλό σκοπό 

xristiana