ΚεντρικήΜαγειρική

Μπουκιές πίτσας με βάση από κολοκυθάκια

17/8/2024

Υλικά

  • 1 κολοκυθάκι, κομμένο σε ροδέλες
  • Σάλτσα για πίτσα
  • 150 γρ. τριμμένη μοτσαρέλα
  • 150 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
  • Ιταλικά καρυκεύματα

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
  3. Καλύψτε το καθένα με σάλτσα πίτσας, μοτσαρέλα, τριμμένη παρμεζάνα και ιταλικό καρύκευμα.
  4. Ψήστε για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί.
  5. Αφήστε τα να κρυώσουν και απολαύστε τα! 

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Related posts

«Δεν μπορείς να χτίσεις μυς ως βίγκαν» και άλλοι 12 μύθοι για τους χορτοφάγους

xristiana

Σύνδρομο Long Covid: Ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για τις επιπτώσεις & τους τρόπους προστασίας

xristiana

Δήμος Αλίμου: Διαγωνισμός κατασκευής Χριστουγεννιάτικου δέντρου από ανακυκλώσιμα υλικά

xristiana