ΚεντρικήΚοινωνικά

Εθελοντική αιμοδοσία στα Βασιλικά

2/8/2024

Η Κοινότητα Βασιλικών και το Κοινωνικό Φαρμακείο σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στις 12 Αυγούστου στο κτίριο της Κοινότητας Βασιλικών, από τις 17:30 έως τις 20:00.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Φανή Χατζηδημητρίου καλεί τους πολίτες να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία επισημαίνοντας πως “αυτό αποτελεί πράξη αγάπης για τον συνάνθρωπό μας, που μπορεί να σώσει ζωές.

Παράλληλα αποτελεί μία κίνηση που συμβάλλει στο να υπάρχει επάρκεια αίματος – ένα διαρκές πρόβλημα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας. Καλούμε τους συμπολίτες μας να συνδράμουν με τη συμμετοχή τους σε μία διαδικασία που διαρκεί μόλις 10 λεπτά.

Είναι ελάχιστος χρόνος που μπορεί να σώσει ακόμη και τρεις ζωές. Κάθε νέος αιμοδότης γίνεται πρεσβευτής της ζωής”.

Related posts

Σελήνιο: Οφέλη και τροφές με υψηλή περιεκτικότητα (video)

xristiana

Ο παππούς και η δωρεάν εξέταση ρούχων…!

xristiana

Φυσικό αέριο: Εβδομαδιαία αύξηση άνω του 50% στην Ευρώπη λόγω Μ. Ανατολής, η μεγαλύτερη από την ενεργειακή κρίση

xristiana