News ΑΜΕΑΚεντρική

Seatrac στα Βραχνέικα: Φθορές στο μηχάνημα κάνουν δύσκολο το μπάνιο των ΑμεΑ- Τι καταγγέλλει η πρώην Πρόεδρος των παραπληγικών

23/7/2024

Έκκληση να σεβαστούν το μηχάνημα seatrac που έχει τοποθετηθεί στην Ευαγγελίστρια, στην παραλία Βραχνεΐκων απευθύνει μέσω του thebest.gr η Αθηνά Ισόγλου πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών Αχαΐας.Όπως καταγγέλλει παιδιά ανεβαίνουν στο μηχάνημα με αποτέλεσμα να προκαλούνται φθορές.

«Μας το λένε άνθρωποι που πάνε μετά από εμάς για μπάνιο» σημειώνει ενώ καταγγέλλει ότι την ίδια ώρα ενήλικες χωρίς αναπηρία χρησιμοποιούν τη ντουζιέρα του μηχανήματος ενώ υπάρχει ντους σε άλλο σημείο, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

«Αποτέλεσμα είναι να μαζεύονται χαλίκια στο ξύλο κι εμείς να γλιστράμε».Σήμερα η κ. Ισόγλου βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη όπως αναφέρει.

«Αυτό που μας καίει περισσότερο είναι που ανεβαίνουν παιδιά πάνω και χοροπηδάνε και σκίσανε το ύφασμα που μας κρατά πάνω από τα σίδερα και πήρα σήμερα μια πετσέτα να βάλω, γιατί είμαι χειρουργημένη.

Κάνουμε θερμή παράκληση να προστατεύσουν το μηχάνημα, εμείς δεν έχουμε άλλο τρόπο να μπαίνουμε στη θάλασσα» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Πέρα από το σημερινό σκηνικό που αντίκρισε  η κ. Ισόγλου υποστηρίζει πως από την ενημέρωση που έχει από άλλους που πάνε αργότερα από εκείνη στη θάλασσα, άλλες μέρες είναι γεμάτο χώμα, άλλοτε είναι σπασμένα τα ξύλα.

Πηγή: https://www.real.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Διάσκεψη για το Κλίμα (COP27): Ο ΟΗΕ δημοσιοποίησε νέα πρόταση για τις «απώλειες και τις ζημιές»

xristiana

Σταφύλια: Τα οφέλη τους για το δέρμα που θα σας καταπλήξουν!

xristiana

Η καταστροφή της Νάουσας

xristiana