ΚεντρικήΟμορφιά

Self tan: Οδηγίες χρήσης

15/6/2022

Λατρεύεις τη σοκολατένια όψη της επιδερμίδας σου, αυτήν που κάθε χρόνο σου χαρίζουν πριν ακόμα εκτεθείς στον ήλιο τα προϊόντα self tan. Αυτό που θέλεις να γνωρίζεις όμως τώρα είναι πώς θα αποφύγεις τα πορτοκαλί μπαλώματα, αυτά που εμφανίζονται όταν το μαύρισμα αρχίζει να ξεθωριάζει.

Κάνε απολέπιση πριν εφαρμόσεις το self-tan
Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να διασφαλίσει κανείς μεγαλύτερη διάρκεια. Η απολέπιση της επιδερμίδας πριν την εφαρμογή των προϊόντων αυτομαυρίσματος (self-tan) απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνειά της και εμποδίζει το ξεθώριασμα του μαυρίσματος.

Ενυδάτωση πριν και μετά
Μετά την απολέπιση, σειρά έχει μια καλή και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας ακόμη και στα πιο «δύσκολα» σημεία, όπως πίσω από τους αστραγάλους, τους αγκώνες, τα γόνατα. Είναι απαραίτητη η ενυδάτωση προκειμένου να κρατήσει το self tan πολύ περισσότερο. Όσο πιο ξηρό και αφυδατωμένο είναι το δέρμα σου τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να ξεθωριάσει γρηγορότερα το μαύρισμά σου.

Απόφυγε τα πολύωρα, ζεστά ντους
Μπορεί να μην υπάρχει κάτι πιο χαλαρωτικό από ένα ζεστό ντους στο τέλος της ημέρας, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάς πως οι υψηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν το δέρμα. Και είπαμε πως όσο πιο αφυδατωμένο είναι το δέρμα, τόσο πιο πιθανό είναι το μαύρισμα να έχει μικρότερη διάρκεια. Γι αυτόν τον λόγο, φρόντισε να κάνεις πιο σύντομα ντους με δροσερό ή χλιαρό νερό.

Πηγή: https://www.roulastamatopoulou.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εσύ τι έχεις; Ρυτίδες ή χαλάρωση

xristiana

Χρωματιστό γαλλικό: Η πιο summerish εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ

xristiana

Κορωνοϊός: 11.798 κρούσματα, 43 θάνατοι, 267 σε ΜΕΘ

xristiana