ΚεντρικήΟμορφιά

Mixed-metal nails: Η νέα hot τάση στο μανικιούρ που θα φέρει τη λάμψη στα νύχια σας

16/6/2024

Εάν δε σας αρέσει να ταιριάζετε διαφορετικά μεταλλικά στοιχεία στα κοσμήματά σας, το πιο πρόσφατο nail trend ίσως σας κάνει να το ξανασκεφτείτε. Τα mixed-metal nails, που απέκτησαν δημοτικότητα ήδη από το 2023 χάρη σε αξεσουάρ όπως η La Pochette Rond Carré από Jacquemus που έγινε η νέα it τσάντα, έχουν πια ξεχωριστή θέση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σίγουρα θα τα έχετε ήδη πετύχει έστω και μία φορά στο for you page σας στο TikTok. «Προσωπικά με ελκύουν τα mixed-metal μανικιούρ λόγω της εντυπωσιακής οπτικής γοητείας που προσφέρουν στα νύχια» επισημαίνει η celebrity nail artist Julie Kandalec. Μάλιστα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να υιοθετήσετε την τάση, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις και στιλ.

Συνεχίστε το scroll down και μάθετε τα πάντα για το δημοφιλές nail trend.

Τι είναι τα mixed-metal nails

Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, τα mixed-metal nails συνδυάζουν διαφορετικά μεταλλικά φινιρίσματα σε ένα μόνο μανικιούρ σε αντίθεση με τα chrome nails -άλλη μία hot τάση στα νύχια αυτήν τη στιγμή-, όπου το φινίρισμα είναι ίδιο σε όλα τα νύχια. «Τα mixed-metal nails περιλαμβάνουν χρώματα όπως χρυσό, ασημί, ροζ χρυσό, χάλκινο και μπρούτζινο, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν σε όλα τα νύχια -όλα μαζί ταυτόχρονα ή μερικά από αυτά. Η διαδικασία μπορεί να επιτυγχάνεται με τη χρήση κανονικών ή μεταλλικών gel βερνικιών, σκόνη chrome, ακόμη και 3D gel προϊόντων» αναφέρει η Julie Kandalec.

Εάν θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε τα mixed-metal nails, εμπνευστείτε από τα παρακάτω σχέδια και κλείστε το επόμενο ραντεβού σας για μανικιούρ:

Με φύλλα χρυσού

Τοποθετήστε χρυσά και ασημένια κομμάτια από φύλλα χρυσού πάνω σε διάφορα σημεία κάθε νυχιού για ένα υπέροχο mixed-metal φινίρισμα. Σε αυτό το μανικιούρ, καλό είναι να αφήσετε τη βάση των νυχιών σας «γυμνή» εφαρμόζοντας ένα base coat σε τόνο σχεδόν ίδιο με τον φυσικό τόνο των νυχιών σας.

Ασημί και χρυσό

Αυτό το σχέδιο απευθύνεται κυρίως στις αναποφάσιστες της παρέας, αλλά και σε αυτές που τις αρέσει να τολμούν στα μανικιούρ τους. Βάψτε τα νύχια του ενός χεριού σε ασημί τόνους και προσθέστε ακόμη και μερικά ασημί στρας ή faux πετράδια, ενώ αφήστε το χρυσό να κυριαρχήσει στα νύχια του άλλου χεριού -κι εδώ μπορείτε να προσθέσετε στρας ή glitter σε χρυσό χρώμα. Ετοιμαστείτε για το πιο ευφάνταστο μανικιούρ, που θα τραβήξει τα βλέμματα όλων.

Rose gold

Το ροζ χρυσό είναι ένα υποτιμημένο χρώμα όταν πρόκειται για τα mixed-metal nails, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μανικιούρ. Συνδυάστε το με το ασημί και πετύχετε ένα άκρως στιλάτο combo, που θα αναβαθμίσει τα outfits σας. Προτιμήστε το ιδανικά σε κοντά νύχια, για να μην κάνει πολλή «φασαρία» κι έτσι θα έχετε ένα πιο κομψό mani.

Με metallic ρίγες

Οι ρίγες μπορούν να είναι ο πρωταγωνιστής του mixed-metal μανικιούρ σας. Αφήστε τη βάση του νυχιού σας ουδέτερη και σχηματίστε από πάνω μερικές κάθετες γραμμές με χρυσό ή ασημί χρώμα. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικό χρώμα για τη ρίγα που θα σχηματιστεί στο κάθε νύχι για να πετύχετε ένα πιο ombre εφέ.

Mixed-metal γαλλικό

Πώς θα σας φαινόταν εάν συνδυάζατε το διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ με τα mixed-metal nails; Επιλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν -μπορεί να είναι χρυσό και ασημί- και δημιουργήστε το γαλλικό σας με αυτά αντί της κλασικής λευκής γραμμής. Εάν θέλετε να ενισχύσετε το μανικιούρ σας, προσθέστε μερικά στρας σε ασημί και χρυσό χρώμα, σε διάφορα σημεία του νυχιού, και το mixed-metal french mani σας είναι έτοιμο!

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφιών: https://www.vita.gr

Related posts

Αποκριάτικη Εθελοντική Αιμοδοσία Στο Αίθριο Της Λότζια

xristiana

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις οστεοπόρωσης

xristiana

Βενετία: 28 συλλήψεις για το «βάψιμο» του μεγάλου καναλιού

xristiana