ΚεντρικήΟμορφιά

Mακιγιάζ: 5 τάσεις που έγιναν viral στο TikTok & θα τολμήσετε φέτος το καλοκαίρι

16/6/2024

Πέρυσι, τάσεις στο μακιγιάζ όπως “strawberry” και “latte” makeup έγιναν viral στο TikTok χάρη στα βίντεο της Hailey Bieber. Φέτος, η διάσημη πλατφόρμα πλημμύρισε με ακόμη περισσότερα makeup trends, και αν μη τι άλλο οι επιλογές είναι αμέτρητες και για κάθε στιλ. Συγκεντρώσαμε εδώ ορισμένες από τις πιο αγαπημένες μας κι εσείς δεν έχετε παρά να βρείτε εκείνες που θα σας ιντριγκάρουν να δοκιμάσετε στις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις.

Jelly μακιγιάζ

Το jelly μακιγιάζ απέκτησε επιτέλους την προσοχή και την αγάπη που του αξίζει χάρη στα κορίτσια στο TikTok που το ανέδειξαν. Για να το υιοθετήσετε κι εσείς, θα χρειαστεί να εξοπλιστείτε με προϊόντα μακιγιάζ που έχουν υφή σαν ζελέ, όπως τα cooling water jelly tints της Milk Makeup. Αυτά τα προϊόντα, συνήθως είναι πολυχρηστικά -μπορούν να φορεθούν στα χείλη, τα μάγουλα και τα μάτια δημιουργώντας το τέλειο μονοχρωματικό μακιγιάζ- και προσφέρουν μια «έκρηξη» ζουμερού χρώματος σε όλο το πρόσωπο.

Boyfriend blush

Πάνω που νομίζαμε πως έχουν ειπωθεί τα πάντα για τους τρόπους που μπορούμε να φορέσουμε το ρουζ, έρχεται το TikTok και φέρνει νέα δεδομένα: το “boyfriend blush” trend μιμείται το ροδαλό αποτέλεσμα που έχουν τα μάγουλά μας μετά τη γυμναστική. Δημιουργεί μια πιο νεανική, αναψοκοκκινισμένη όψη στο πρόσωπο και συνήθως επιτυγχάνεται με απαλό ροζ ρουζ. Χρησιμοποιήστε καλύτερα υγρές ή κρεμώδεις συνθέσεις για εύκολο μπλεντάρισμα και φυσικό αποτέλεσμα.

Sunset blush

Αν έχετε εμμονή με το ρουζ και νιώθετε την επιθυμία να τα δοκιμάσετε φέτος όλα, το “sunset blush” trend είναι το ιδανικό για εσάς, αφού γίνεται όχι με ένα, αλλά με δύο ή και περισσότερα ρουζ. Δημιουργεί ένα ονειρικό ombre εφέ στα μάγουλα και ψηλά στους κροτάφους, που θυμίζει τη «χρυσή ώρα» του ηλιοβασιλέματος. Για να το πετύχετε, ακολουθήστε την τεχνική της TikToker, Alissa Holmes, που το έκανε και διάσημο, εφαρμόζοντας πρώτα δύο κουκκίδες από ένα κρεμώδες ή υγρό πορτοκαλί ρουζ λίγο πιο κάτω από την εξωτερική γωνία του ματιού και άλλες δύο κουκκίδες δίπλα στις πορτοκαλί και λίγο πιο πάνω, προς τους κροτάφους, από ένα κρεμώδες ή υγρό φούξια ρουζ. Πάνω από τις κουκκίδες, εφαρμόστε λίγο υγρό highlighter σε χρυσή απόχρωση και κάντε πολύ καλό blending σε όλα τα χρώματα μαζί, για να πάρετε αυτό το ηλιοκαμένο αποτέλεσμα.

Περλέ επιδερμίδα

Εμπνευσμένο από τις πέρλες, αυτό το μακιγιάζ  θα χαρίσει μια «ήρεμη» πολυτέλεια στην επιδερμίδα σας. Αφήνει μια μεταξένια γυαλάδα στο δέρμα κάνοντάς τους όλους να αναρωτιούνται εάν φοράτε highlighter ή απλώς το πρόσωπό σας ακτινοβολεί εκ των έσω. Η καλά ενυδατωμένη βάση είναι το βασικό στοιχείο αυτού του μακιγιάζ, οπότε αναζητήστε φόρμουλες εμπλουτισμένες με συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη. Κι εάν θέλετε να δώσετε λίγο χρώμα στην επιδερμίδα, επιλέξτε σκιές ματιών και highlighters σε αιθέριες αποχρώσεις όπως ροζ, μωβ, γκρι, μπλε και opal πράσινο -όλες απαραιτήτως με shimmery φινίρισμα για σούπερ γυαλάδα.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τη διαλειμματική νηστεία – Γιατί & πόσο αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

xristiana

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2023 – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

xristiana

Δωρεάν Τεστ Παπ στον Δήμο Θεσσαλονίκης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

xristiana