ΚεντρικήΟμορφιά

Aναρωτιέστε τι σχήμα έχει το πρόσωπό σας; Mε αυτόν τον εύκολο τρόπο θα το μάθετε

8/6/2024

Tα σχήματα που υπάρχουν είναι τέσσερα και με δυο μικρές παραλλαγές φτάνουν τα έξι.

Το σχήμα του προσώπου κάθε ατόμου είναι μοναδικό και έχει μεγάλη σημασία σε πολλούς τομείς, όπως στο κούρεμα των μαλλιών, στο μακιγιάζ και στην επιλογή γυαλιών, είτε πρόκειται για οράσεως είτε ηλίου.

Τα βασικά σχήματα προσώπου περιλαμβάνουν την καρδιά, το στρογγυλό, το οβάλ, το διαμάντι, το ορθογώνιο και το τετράγωνο. Αν δεν είστε σίγουρες για το ποιο σχήμα σας αντιπροσωπεύει, μπορείτε εύκολα να το ανακαλύψετε μόνες σας με απλά βήματα.

Ο πρώτος τρόπος, σύμφωνα με την make up artist Vincent Oquendo, είναι να παρατηρήσετε ποιο είναι το πιο φαρδύ μέρος του προσώπου σας, αν για παράδειγμα είναι τα ζυγωματικά σας, πιθανόν έχετε στρογγυλό πρόσωπο. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το βασικό χαρακτηριστικό του κάθε σχήματος προσώπου.

Με τον δεύτερο τρόπο, απλά κοιτάζεστε στον καθρέφτη και σχεδιάζετε το περίγραμμα του προσώπου σας με ένα μαλακό μολύβι χειλιών. Όταν ολοκληρώσετε, αναλύετε το σχήμα που έχετε δημιουργήσει και έτσι ανακαλύπτετε το σχήμα του προσώπου σας. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε πώς ακριβώς γίνεται, καθώς και ποιες celebrities έχουν το κάθε σχήμα προσώπου. Έτσι, θα είστε σε θέση να επιλέγετε τα κατάλληλα κουρέματα, να εφαρμόζετε το ιδανικό μακιγιάζ και να επιλέγετε γυαλιά που ταιριάζουν απόλυτα στο πρόσωπό σας.

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή βίντεο: https://www.youtube.com

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Εκδήλωση Με Θέμα Τη Χημεία Στο Κ.Α.Μ. & Στην Πλατεία Κατεχάκη

xristiana

CATRICE: ΝΕΑ ΒΑΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2022

xristiana

Η Επιτροπή προκηρύσσει πρόσκληση υποβολής προτάσεων ύψους 1 εκατ. ευρώ για ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που διδάσκουν δημοσιογραφία

xristiana