ΚεντρικήΚοινωνικά

3ο Φεστιβάλ GRAFFITI Δήμου Αμαρουσίου: “Things Left Unsaid”

11/6/2024

Ο Δήμος Αμαρουσίου, μέσω του Αυτοτελούς Γραφείου Εθελοντισμού και Νέας Γενιάς, διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ GRAFFITI (COLORISE III), με θέμα:“Things Left Unsaid”.

Το Φεστιβάλ Graffiti θα διεξαχθεί στο Skate Park του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024, από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 10:30 το βράδυ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με καταξιωμένους, αλλά και νέους καλλιτέχνες street artists κατά τη διάρκεια της δημιουργίας τους, όπως και αλληλοεπιδράσουν μαζί τους, να μάθουν για τις τεχνικές τους και να ανακαλύψουν τις ιστορίες πίσω από τα έργα τους.

Με το φετινό θέμα “Things Left Unsaid”, 18 δημοφιλείς καλλιτέχνες εκφράζονται με το δικό τους τρόπο σχετικά με όλα τα πράγματα που έχουν μείνει ανείπωτα, προσωπικά, κοινωνικά, πολιτικά αφήνοντας το δικό τους αποτύπωμα. Συμμετέχουν: Bogs, Nikol, Ozone, Nique, Kunes, Sae, Senor, Dail, Eliot, Sod, Tuiyo, Bush, Fenok, Kolage, Bran, Gera, Tour, Tam.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης:

-Μουσική από τους δημοφιλείς DJ’s Wiz-E & Nik-J, Koure.
-Παρουσίαση του Ολυμπιακού αθλήματος breakdancing, Free Cypher με breaks από τον Dj Tsili Smile.
-Σε συνεργασία με τον φορέα ψυχικής υγείας ΕΠΑΨΥ θα διεξαχθεί graffiti workshop σε παιδιά από τις 11.00-14.00.

Τέλος, στον χώρο θα λειτουργεί bazaar.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Μέχρι Τις 11 Φεβρουαρίου Οι Αιτήσεις Για Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων 30 Ετών Και Άνω Σε 6 Περιφέρειες, Με Έμφαση Στις Γυναίκες

xristiana

3 ζώδια που είναι αποφασισμένα να πετύχουν μέσα στο επόμενο διάστημα

xristiana

Το παιδί μου δεν τρώει γλυκά κι έχει τερηδόνα – Γιατί;

xristiana