ΚεντρικήΚοινωνικά

Φεστιβάλ Γαλατσίου 2024 «Όμορφες νύχτες στην πόλη»

17/6/2024

Ο Δήμος Γαλατσίου και η Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού σας προσκαλούν στο φετινό Φεστιβάλ Γαλατσίου 2024 «Όμορφες νύχτες στην πόλη», το οποίο θα ξεκινήσει την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024.

Επίσημη έναρξη του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 2024 την Τετάρτη 19 Ιουνίου, με τη θεατρική παράσταση «Αίσωπος φτου και βγαίνω» από τη θεατρική ομάδα ΤΟΠΙ, στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου, στις 21:00.

Το φετινό φεστιβάλ περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις για παιδιά και ενήλικες, συναυλίες, χορό, stand-up comedy, παιδικό φεστιβάλ στις πλατείες της πόλης με θέατρο σκιών, ταινίες, κλόουν και ταχυδακτυλουργούς, τη μεγάλη μουσική εκδήλωση της Πανσελήνου του Αυγούστου και το διήμερο Φεστιβάλ των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαλατσίου, που θα μας κρατήσουν «δροσερή» συντροφιά μέχρι και τον Σεπτέμβριο.

Η είσοδος θα είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις εκδηλώσεις!

Σας περιμένουμε!

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος &

ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Σπύρος Αργυρός

Το έντυπο διατίθεται δωρεάν σε όλο το Γαλάτσι και μπορείτε να το ξεφυλλίσετε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου, στο ακόλουθο link: https://www.galatsi.gov.gr/banner/politistikes-ekdiloseis/

Related posts

Απογευματινή Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αλικαρνασσό

xristiana

3 ζώδια που θα έχουν μεγάλη οικονομική εύνοια μέσα στο 2024

xristiana

7 τρόποι για να υποχωρήσει το κάψιμο στη γλώσσα

xristiana