ΚεντρικήΚοινωνικά

Το Μαθητικό Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου συνεχίζεται και τον Ιούνιο

9/6/2024

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, με ελεύθερη είσοδο για όλους και καταπληκτικές παραγωγές από το σύνολο των συμμετεχόντων.

Tην Τρίτη 11 Ιουνίου στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» στο Μοσχάτο, το 6ο Δημοτικό σχολείο Μοσχάτου θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «Ματίλντα». Η Ματίλντα, η πανέξυπνη κόρη δύο όχι και τόσο έξυπνων γονέων, ζει μία μίζερη ζωή, μέχρι που ανακαλύπτει ότι διαθέτει τηλεκινητικές ικανότητες που θα της επιτρέψουν να αντιμετωπίσει κατάλληλα την κακιά διευθύντρια του σχολείου στο οποίο τη στέλνουν οι γονείς της.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄τάξης. Την ίδια μέρα οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν τα εικαστικά έργα των μαθητών του 5ου νηπιαγωγείου «Τα νηπιάκια ταξιδεύουν και δημιουργούν».

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου στις 19.00, στο αμφιθέατρο «Νίκος Τεμπονέρας» στον Ταύρο, Αγίας Σοφίας 16, το 4ο Δημοτικό Ταύρου θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση «θα φάμε τα μουστάκια μας» από τη Δ΄ τάξη, ενώ η Β’ τάξη συμμετέχει στην προβολή της ταινίας και τη θεατρική δράση «Το τσουκάλι της φιλίας».

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις 19.00, στο πολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο, σε μία παράλληλη δράση του φεστιβάλ, το ΚΔΑΠ Δημήτρειο θα παρουσιάσει τη μουσική παράσταση «…κάτι μου θυμίζει». Μικρά αντικείμενα, φυλαγμένα σε μία αποθήκη, καθώς ανασύρονται μέσα από ένα μαγεμένο παιχνίδι, θυμίζουν σημαντικά γεγονότα και ανθρώπους.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Εκδήλωση: «Κακοποίηση-Παραμέληση Παιδιών»

xristiana

Υλοποίηση Προγράμματος Ανταλλαγής Νέων “Be Social!”, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στο Τυμπάκι

xristiana