ΚεντρικήΟμορφιά

Ξέμεινες από ασετόν; Με αυτούς τους 5 εύκολους & γρήγορους τρόπους θα ξεβάψεις τα νύχια σου!

5/6/2024

Σίγουρα θα σου έχει συμβεί να θέλεις να ξεβάψεις το απλό βερνίκι νυχιών σου και να έχεις ξεμείνει από ασετόν. Αυτό άλλωστε συμβαίνει και στις καλύτερες από εμάς! 

Όμως ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση δεν θα πρέπει να ανησυχείς γιατί υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν να αφαιρέσεις το μανικιούρ σου χωρίς να τρέξεις στο κατάστημα για να αγοράσεις ασετόν. Ας δούμε πέντε από τους πιο φυσικούς τρόπους για να το κάνεις με υλικά που έχεις ήδη σπίτι σου.

Ξέμεινες από ασετόν; Με αυτούς τους 5 εύκολους & γρήγορους τρόπους θα ξεβάψεις τα νύχια σου!

  • Οινόπνευμα ή αλκοολούχα ποτά: Το οινόπνευμα και τα αλκοολούχα ποτά με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ μπορούν να λειτουργήσουν ως υποκατάστατο του ασετόν. Απλώς νότισε ένα βαμβάκι με οινόπνευμα ή βότκα και τρίψε τα νύχια σου μέχρι να αφαιρεθεί το βερνίκι. Μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερος χρόνος και προσπάθεια, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα έχει αποτέλεσμα.
  • Λευκό ξίδι και λεμόνι: Ανακάτεψε δυο ίσα μέρη από λευκό ξίδι και χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια νότισε ένα βαμβάκι με το μείγμα και άφησέ το να δράσει για 10 λεπτά πάνω στα νύχια σου. Μετά, τρίψε απαλά για να αφαιρέσεις το βερνίκι. Το οξύ από το ξίδι και το λεμόνι θα βοηθήσει στη διάλυση του βερνικιού.
  • Απολυμαντικό χεριών: Το απολυμαντικό χεριών περιέχει αλκοόλ που μπορεί να βοηθήσει στην αφαίρεση του βερνικιού. Άπλωσε μια ποσότητα απολυμαντικού σε ένα βαμβάκι και τρίψε τα νύχια σου. Επανάλαβε τη διαδικασία μέχρι να φύγει εντελώς το βερνίκι.
  • Οδοντόκρεμα: Μια λευκή οδοντόκρεμα, ιδανικά με μαγειρική σόδα, μπορεί να λειτουργήσει ως καθαριστικό νυχιών. Βάλε λίγη οδοντόκρεμα στα νύχια και τρίψε με μια παλιά οδοντόβουρτσα ή βαμβάκι. Η σόδα θα βοηθήσει στην απομάκρυνση του χρώματος.
  • Λακ μαλλιών: Ψέκασε λίγη λακ σε ένα βαμβάκι και τρίψε τα νύχια σου. Η λακ περιέχει συστατικά που διαλύουν το βερνίκι, καθιστώντας την αποτελεσματική εναλλακτική λύση.

Με αυτές τις απλές και γρήγορες μεθόδους, μπορείς να αφαιρέσεις το βερνίκι νυχιών ακόμα κι αν δεν έχεις ασετόν. Δοκίμασέ τις και δες ποια σου ταιριάζει καλύτερα!

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Τα banana clips είναι τα αξεσουάρ που θα αντικαταστήσουν τα κλάμερ

xristiana

Δ. Θέρμης: Συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία

xristiana

Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας: Καλοκαιρινό Χορωδιακό Εργαστήρι

xristiana