ΚεντρικήΚοινωνικά

Μουσικό αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο

28/6/2024

Ο Γιώργος Χυντηράκης επιμελείται και παρουσιάζει ένα μουσικό αφιέρωμα στον κορυφαίο ποιητή, στιχουργό, δημοσιογράφο και συγγραφέα Λευτέρη Παπαδόπουλο, με τη συμμετοχή της Ελένης Δήμου, σε μια συναυλία που γίνεται με την διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, την Πέμπτη, 04 Ιουλίου, στο Κηποθέατρο “Καζαντζάκης” στο Ηράκλειο. 

Από “Την οδό Αριστοτέλους” και το “Σαββατόβραδο στην Καισαριανή” ως το “Βρέχει φωτιά στη στράτα μου” και το “Μερτικό μου από τη ζωή», στη συναυλία θα ακουστούν τα μεγάλα τραγούδια που έγραψε ο ποιητής, στιχουργός, δημοσιογράφος και συγγραφέας.

Συμμετέχουν: Λαϊκή ορχήστρα, γνωστοί ερμηνευτές και χορωδία.

Ερμηνεύουν: Γεωργία Φραγκιαδάκη – Τερέζα Κρητικού – Βάλια Αλεξίου – Βασίλης Ξημέρης – Νίκος Λιάπης – Γιώργος Χιντηράκης

Φιλική συμμετοχή: Γιάννης Κασωτάκης

Χορωδία “Ιωνία Aηδών” – Δ/νση Λένα Χατζηγεωργίου

Μουσική Διεύθυνση: Κωνσταντίνος Παπαδάκης

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο για το κοινό με την διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και την υποστήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Related posts

Τι σημαίνουν τα όνειρα για το σεξ

xristiana

Σκρέκας για το «Φορτίζω Παντού»: Σημαντικό βήμα για τη δημιουργία του βασικού δικτύου φόρτισης

xristiana

Τα καλύτερα ψάρια για την υγεία: Πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και οφέλη για ασθένειες

xristiana