ΚεντρικήΟμορφιά

Έχετε βαρεθεί το bob haircut; Αυτά είναι τα κουρέματα μεσαίου μήκους που αξίζει να δοκιμάσετε

11/6/2024

6 haircuts που θα αγαπήσετε.

Τα bob haircuts είναι παντού αυτήν τη στιγμή και οι αμέτρητες παραλλαγές τους δίνουν αστείρευτο inspo σε όσες από εμάς ψάχνουμε ιδέες για να ανανεώσουμε το hair look μας.

Αν, ωστόσο, αρνείστε να ενδώσετε σε αυτό το στυλ, υπάρχουν τα κουρέματα μεσαίου μήκους που είναι εξίσου εντυπωσιακά, ευέλικτα και συνοδεύονται από πολλές ιδέες για styling.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε για να βρείτε το δικό σας αγαπημένο.

Blunt lob

Για αυτό το κούρεμα, ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες της Alexa Chung, η οποία το διατηρεί πολλά χρόνια τώρα κάνοντας μικρές μόνο αλλαγές και αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εμφάνισής της.

Το μήκος αυτού του κουρέματος φτάνει μέχρι τους ώμους και δεν έχει φιλάρισμα. Δείχνει τέλεια με χαλαρούς κυματισμούς ή σε ολόισια μαλλιά χαρίζοντας πολλούς πόντους κομψότητας στο στιλ σας.

Φιλάρισμα σε όλα τα μαλλιά

Το φιλάρισμα δίνει όγκο στα μαλλιά, οπότε τολμήστε το ειδικά εάν έχετε λίγα μαλλιά και λεπτή τρίχα.

Ο κομμωτής σας θα κόψει τα μαλλιά σας λίγο πιο κάτω από τους ώμους και θα τα κάνει ελαφρώς φιλαριστά.

Όσον αφορά το styling, προτιμήστε τους χαλαρούς κυματισμούς που θα αναδείξουν τέλεια το κούρεμά σας.

Grown-out shag

Το shag κούρεμα μπορεί να είναι αποτρεπτικό για πολλές γυναίκες – τα μαλλιά κόβονται σε διάφορα μήκη με τον περισσότερο όγκο να επικεντρώνεται στην κορυφή του κεφαλιού, ενώ όσο πηγαίνουμε προς τα κάτω τα μαλλιά αραιώνουν – γιατί νομίζουν ότι μπορεί να τους περιορίσει στο styling ή να τους δώσει ένα πιο αγορίστικο στιλ.

Ωστόσο, η Georgia May Jagger έχει άλλη άποψη επιλέγοντας αυτό το διάσημο haircut ξανά και ξανά φροντίζοντας μάλιστα να μην το πειράξει ακόμη και στη μεταβατική του φάση που τα μαλλιά έχουν μεγαλώσει και το κούρεμα χρειάζεται φρεσκάρισμα.

Shag με αφέλειες

Εάν τα μαλλιά σας είναι πυκνά, αφαιρέστε «βάρος» από το μεσαίου μήκους shag κούρεμά σας επιλέγοντας να κάνετε αφέλειες όπως και η ηθοποιός Bryce Dallas Howard.

Η πινελιά αυτή θα χαρίσει έναν ’70s αέρα στην εμφάνισή σας.

Μπροστινό φιλάρισμα

Η Laura Harrier το δοκίμασε πρόσφατα προτείνοντας κάτι διαφορετικό για τα μαλλιά σας.

Το φιλάρισμα επικεντρώνεται στις μπροστινές τούφες των μαλλιών, που κόβονται σε διαφορετικά μήκη, από το πιο κοντό προς το πιο μακρύ, δημιουργώντας μια υπέροχη διαβάθμιση.

Κάντε τη χωρίστρα στη μέση και γυρίστε ελαφρώς προς τα μέσα τα μαλλιά στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού με το πιστολάκι και μια μικρή στρογγυλή βούρτσα, για να είναι πιο εμφανής αυτή η κλιμάκωση των μαλλιών.

Curtain bangs

Εννοείται πως αυτό το κούρεμα δεν μπορεί να λείπει από τη λίστα με τα μεσαίου μήκους haircuts, αφού τα curtain bangs θα χαρίσουν έναν παριζιάνικο αέρα στην εμφάνισή σας.

Κάντε τη χωρίστρα στη μέση και φέρτε τις αφέλειες δεξιά και αριστερά ώστε να ανοίγουν σαν κουρτίνες, ενώ κάντε styling στα υπόλοιπα μαλλιά εφαρμόζοντας μους για όγκο και δουλεύοντάς τα με τα δάχτυλά σας για ένα πιο messy αποτέλεσμα.

Πηγή: https://www.vita.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Παρουσίαση ΠΜΣ “Το Χρηματοοικονομικό και Θεσμικό Πλαίσιο των Αγορών Χρήματος και Κεφαλαίου” του ΠΑΠΕΙ

xristiana

Τρόμος από τις μωβ μέδουσες που έχουν εξαπλωθεί στις ακτές της δυτικής Ελλάδας

xristiana

Αποκαρδιωτικές εικόνες με δεκάδες νεκρά ψάρια στον Ληθαίο ποταμό

xristiana