ΚεντρικήΟμορφιά

Πλεξίδα ψαροκόκκαλο: Έτσι θα κάνεις το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού σε 5 απλά βήματα!

3/6/2024

Η πλεξίδα ψαροκόκκαλο αποτελεί το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού, προσδίδοντας μια κομψή και ταυτόχρονα χαλαρή εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, από την παραλία μέχρι μια βραδινή έξοδο.

Αν και φαίνεται ένα περίπλοκο hair-look, στην πραγματικότητα είναι αρκετά εύκολο για να το πετύχεις. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω πέντε βήματα, που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις την τέλεια πλεξίδα ψαροκόκκαλο.

Πλεξίδα ψαροκόκκαλο: Έτσι θα κάνεις το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού σε 5 απλά βήματα!

  • Βήμα 1: Πριν ξεκινήσεις να δημιουργείς την πλεξίδα σου, βεβαιώσου ότι τα μαλλιά σου είναι καθαρά και στεγνά. Στη συνέχεια εφάρμοσε λίγη πούδρα για όγκο ή ένα σπρέι υφής στις ρίζες των μαλλιών σου για να δώσεις περισσότερο κράτημα και υφή στο χτένισμά σου.
  • Βήμα 2: Τώρα χώρισε τα μαλλιά σε δύο ίσια τμήματα. Μπορείς να κάνεις τη χωρίστρα στη μέση ή να ξεκινήσεις δημιουργώντας μια αλογοουρά, την οποία θα χωρίσεις σε δυο μέρη , Α και Β.
  • Βήμα 3: Πάρε μια μικρή τούφα μαλλιών από το εξωτερικό μέρος του τμήματος Α και περάστε την πάνω από τα υπόλοιπα μαλλιά του τμήματος Α και προσθέστε την στο τμήμα Β. Στη συνέχεια, πάρε μια μικρή τούφα μαλλιών από το εξωτερικό μέρος του τμήματος Β και πέρασέ την πάνω από τα υπόλοιπα μαλλιά του τμήματος Β και προσθέστε την στο τμήμα Α.
  • Βήμα 4: Συνέχισε να παίρνεις μικρές τούφες από κάθε πλευρά και να τις διασταυρώνεις, προσθέτοντάς τες στο αντίθετο τμήμα. Διατήρησε τα δύο τμήματα ξεχωριστά καθώς προχωράς προς το τελείωμα των μαλλιών σου.
  • Βήμα 5: Μόλις ολοκληρώσεις με τη δημιουργία της πλεξίδας σου στερέωσέ την με ένα λαστιχάκι. Για ένα πιο φυσικό και γεμάτο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να τραβήξεις απαλά την πλεξίδα και να δημιουργήσεις περισσότερο όγκο και υφή. Στην περίπτωση που θέλεις ένα επιμελώς ατημέλητο χτένισμα άνοιξε με τα δάκτυλά σου την πλεξίδα από τις άκρες προσεκτικά.

Ακολουθώντας αυτά τα πέντε απλά βήματα, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις την τέλεια πλεξίδα ψαροκόκκαλο που θα σε συνοδεύει σε κάθε καλοκαιρινή σου έξοδο πρωί και βράδυ. Δοκίμασέ την και εντυπωσίασε με το απόλυτο χτένισμα του καλοκαιριού!

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πώς να επιλέγουμε σωστά την απόχρωση βαφής των μαλλιών μας

xristiana

Η «Γιορτή Λουλουδιών» έρχεται στην κεντρική πλατεία της Ηλιούπολης

xristiana

Γενικά αίθριος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας

xristiana