ΚεντρικήΟμορφιά

8 έξυπνα & γρήγορα beauty hacks για να προσθέσεις όγκο στα μαλλιά σου!

31/5/2024

Αν τα μαλλιά σου είναι λεπτά ή χωρίς όγκο, μην ανησυχείς! Υπάρχουν πολλοί εύκολοι και πρακτικοί τρόποι για να προσθέσεις τον επιθυμητό όγκο προκειμένου να αναδείξεις το στυλ σου. Άλλωστε και ποια δεν θα ήθελε πλούσια και γεμάτα πλούσια μαλλιά που ακτινοβολούν υγεία και ζωντάνια!

Παρακάτω θα δεις μερικούς έξυπνους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μαλλιά με όγκο χωρίς να προσπαθήσεις πολύ.

8 έξυπνα & γρήγορα beauty hacks για να προσθέσεις όγκο στα μαλλιά σου!

  1. Επέλεξε τα κατάλληλα προϊόντα για λούσιμο. Χρησιμοποίησε σαμπουάν και κοντίσιονερ ειδικά για όγκο. Τα προϊόντα αυτά είναι σχεδιασμένα να καθαρίζουν τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνουν.
  2. Στέγνωσέ τα ανάποδα. Όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου, γύρνα το κεφάλι σου ανάποδα και χρησιμοποίησε τη φυσούνα του σεσουάρ. Αυτό βοηθά στη δημιουργία όγκου στη ρίζα.
  3. Χρησιμοποίησε ένα σπρέι για όγκο. Επένδυσε σε ένα καλό σπρέι για όγκο. Εφάρμοσέ το στις ρίζες πριν από το στέγνωμα για να δώσεις επιπλέον όγκο.
  4. Κρεπάρισέ τα στις ρίζες. Ένα ελαφρύ κρεπάρισμα στις ρίζες μπορεί να δώσει άμεσο όγκο στα λεπτά μαλλιά σου. Χρησιμοποίησε μια λεπτή χτένα και χτένισε απαλά τα μαλλιά σου προς τις ρίζες.
  5. Προτίμησε φιλαριστά κουρέματα. Ζήτησε από τον κομμωτή σου να σου προτείνει μια κουπ με πολλά φιλαρίσματα. Τα πολυεπίπεδα κουρέματα δημιουργούν την ψευδαίσθηση του όγκου και της κίνησης.
  6. Εφάρμοσε τα κατάλληλα προϊόντα styling. Χρησιμοποίησε προϊόντα styling με ανάλαφρες συνθέσεις. Απόφυγε τα βαριά τζελ και τις κρέμες που μπορούν να κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται άτονα.
  7. Ψέκασε τις ρίζες με ένα ξηρό σαμπουάν. Το ξηρό σαμπουάν απορροφά την περιττή λιπαρότητα και δίνει υφή στα μαλλιά. Είναι ιδανικό για να ανανεώσεις τα μαλλιά σου ανάμεσα στα λουσίματα.
  8. Στέγνωσέ τα καλά με το σεσουάρ. Χρησιμοποίησε μια στρογγυλή βούρτσα για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου, ανασηκώνοντας τις ρίζες καθώς τα βουρτσίζεις προς τα πάνω. Αυτό βοηθά στη δημιουργία όγκου από τις ρίζες έως τις άκρες.

Εφαρμόζοντας αυτές τις απλές τεχνικές, μπορείς να δώσεις στα μαλλιά σου τον όγκο που επιθυμείς προσθέτοντας έξτρα πόντους στο στιλ σου. Δοκίμασε μερικά ή και όλα από αυτά τα tips και αμέσως θα αποκτήσεις πλούσια, γεμάτα όγκο μαλλιά κάθε μέρα!

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Travel in style: Τι θα φορέσεις στο επόμενο ταξίδι με το αεροπλάνο;

xristiana

McDonald bangs: Το τελευταίο trend στα μαλλιά που κάνει θραύση στο TikTok

xristiana

1ο WEST BEER FESTIVAL: Γιορτή μπύρας

xristiana