ΚεντρικήΚοινωνικά

1ο WEST BEER FESTIVAL: Γιορτή μπύρας

7/7/2023

Με έντονο ενδιαφέρον αναμένεται το 1 ο WEST BEER FESTIVAL, που θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Ιουλίου στο Πάρκο ΣΠΚ Πύργου.

Μια γιορτή που στοχεύει να φιλοξενήσει 1000 επισκέπτες κάθε μέρα λειτουργία της, να προσελκύσει επισκέπτες από γειτονικούς νομούς, να φιλοξενήσει σε ξενοδοχεία και την υπόλοιπη τοπική αγορά εκατοντάδες καταναλωτές.

 Χώρος διεξαγωγής είναι το Πάρκο Σ.Π.Κ. Πύργου

Στην καρδιά της πόλης, εύκολα προσβάσιμο από επισκέπτες και μόνιμους κατοίκους, ένα μικρό διαμάντι με τεράστιες δυνατότητες, παίρνει φως από την νεανική ζωντάνια και ήχο από τις νεανικές μπάντες.

Η Μπύρα

Δέκα (10) τουλάχιστον μικροζυθοποιίες – και από την Δυτική Ελλάδα – παρουσιάζουν τα μοναδικά προϊόντα τους & στην περιοχή μας. Οι φρέσκες, αφιλτράριστες και απαστερίωτες μπίρες που προσφέρουν στο κοινό οι microbreweries έχουν αλλάξει τη σχέση μας με το είδος. Συγκεκριμένα συμμετέχουν οι μπύρες Ammousa, Toul’s, Alea, Sourmena, Magna, Moustaki, Soura, Noctua / Strange κ.α.
Η αγάπη για την Ελληνική χειροποίητη μπύρα αποτελεί φιλοσοφία και
στάση ζωής.

Οι μικροζυθοποιίες στην Ελλάδα αναπτύσσονται ολοένα και περισσότερο τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα το κοινό να γίνεται πιο απαιτητικό και εξειδικευμένο στα προϊόντα που επιθυμεί.
Έτσι λοιπόν ως απόρροια αυτού, δημιουργήθηκε η ιδέα του 1ου Φεστιβάλ Μπύρας Ν. Ηλείας, όπου στοχεύει να προσφέρει: Στην τοπική κοινωνία τη δυνατότητα να γνωρίσει ελληνικά
ποιοτικά προϊόντα, τα οποία παράγονται στην ευρύτερη περιοχή και ανά την Ελλάδα να μάθει το μεράκι που χρειάζεται η ζυθοποίηση για ένα μικροζυθοποιείο, να τα απολαύσει, να τα
γευτεί και να μάθει με τι αγάπη δημιουργούνται.

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, beer & food tasting με περίπτερα μπύρας και φαγητού, ψυχαγωγία με γνωστά μουσικά σχήματα που θα διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους, χαρίζοντας στην εκδήλωση ένα πολύδιαδραστικό χαρακτήρα.

Σκοπός μας να ανταμώσουμε το ΣαββατοΚύριακο 8 & 9 Ιουλίου 2023 στο 1rd West Beer Festival στον Πύργο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00
Οι διάσημοι DELINES με την μοναδική εκπομπή ΗλείαΡίχτο (Youtube).
Ο Παύλος Τουμπέκης & ο Αντώνης Κωνσταντάρας, παρουσιάζουν,
μιλούν για μπύρες και επικοινωνούν με το κόσμο !
– ΣΥΝΑΥΛΙΑ PERGECT MESS 21.00-22.00
– ΣΥΝΑΥΛΙΑ POLKAR 22.00 – 00.30

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00
– ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΒΡΟΥΛΑΚΗ 21.00 – 22.00
– ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ full Band 22.00 – 00.30

ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
POLKAR έρχονται για μία και μοναδική συναυλία στον Πύργο. Με μουσική που χαρακτηρίζεται ως “πανηγυρτζίδικη balkan”, oι “Polkar” ξεκίνησαν ως το μουσικό συγκρότημα του ηθοποιού Γιώργου
Παπαγεωργίου έχοντας δίπλα του τον μουσικό Γιάννη Κυρατσό. Πήραν το όνομα τους μετά από ένα ταξίδι της μπάντας στη Σερβία το 2013. Στα σλάβικα “polkar” σημαίνει “μεθυσμένος χορευτής που τραγουδάει φάλτσα”.

Στα live τους έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance σε διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από όλα τα μουσικά είδη που τους αφορούν.

Δημιουργήθηκαν πριν από 8 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη για τον ήχο τους, τον βαρύ βαλκανικό αέρα και τα ένδοξα χρόνια των ‘90s που μεγάλωσαν στα μουσικά προβάδικα στα Άνω Λαδάδικα.

ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
«Να σε δώ να γελάς…» Live! Η εντυπωσιακή live-rock μπάντα, σε εντυπωσιακές live-rock στιγμές… Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς, σταθερά συνεπείς εκπρόσωποι της Ελληνικής
έντεχνης ροκ σκηνής, επαναφορτίζουν τη γνώριμη σκηνική τους ενέργεια, επισκέπτονται τον Πύργο και προσκαλούν σε μια αξέχαστη συναυλιακή καλοκαιρινή γιορτή, όλους όσοι πιστεύουν πραγματικά σε μια επόμενη φωτεινότερη μέρα!

DELINES
Οι Delines που μοιράζονται την κοινή τους καταγωγή, επιστρέφουν στα τίμια χώματα της Ηλείας. Στο κανάλι τους «ανεβαίνουν» συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα που φιλοξενούν στο ΗΛεΙΑ ΡΙΧ'ΤΟ Podcast, αλλά και διάφορα side projects όπως το "Newsletter".

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΒΡΟΥΛΑΚΗ
Η Ιωάννα Καβρουλάκη είναι μια τραγουδίστρια της νέας γενιάς, η οποία παρά το νεαρό της ηλικίας της, «κουβαλάει» ήδη σημαντικές συνεργασίες στις αποσκευές της (Βασίλης Καζούλης, Διονύσης Τσακνής, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Δήμου, Λάκης Παπαδόπουλος, κ.α) οι οποίες της έχουν χαρίσει αξιοσημείωτες συναυλιακές στιγμές.

Με όπλο τη μαγική φωνή και το ταπεραμέντο της, κάνει το δικό της βήμα φιλοδοξώντας να μας δείξει ποια πραγματικά είναι. Όντας ώριμη μουσικά και έχοντας βρει τους ιδανικούς για εκείνη συνεργάτες, δίχως όρια, προσπαθούν να συνθέσουν και να παντρέψουν διαφορετικά μουσικά ακούσματα, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα με επιρροές από όλο τον κόσμο. H μουσική της Ιωάννας μπλέκει το παραδοσιακό, με την ηλεκτρική ατμόσφαιρα και τα ηλεκτρονικά στοιχεία. Συνυπάρχουν ταυτόχρονα η ένταση της δυτικής μουσικής μαζί με την απλότητα της μουσικής των ριζών μας.

PERFECT MESS
Οι «Perfect Mess» είναι μια High Energy Rock μπάντα από τον Πύργο, που ιδρύθηκε το 2012 από τους: Σπήλιο Ηλιόπουλο (Vocals/Guitars), τον Σπήλιο Ηλιόπουλο (Dt) (Drums/Backing Vocals) και το Γιάννη Βόλλαρη (Bass/Backing Vocals), ενώ πρόσφατα ενσωματώθηκε στην μπάντα και ο Κώστας Διαμαντόπουλος (Guitars/Backing Vocals). Το ιδίωμά της κινείται από τον κλασσικό rock ήχο, μέχρι το grunge και το alternative metal με εμφανείς επιρροές και από fusion/funk, δημιουργώντας το
υβρίδιο Progressive Grunge, όπως σκόπιμα η ίδια η μπάντα αρέσκεται να αποκαλεί. Τα μέλη της είναι ενεργά στην underground Ελληνική σκηνή από τα μέσα του ‘90 με συμμετοχές σε πληθώρα μουσικών σχημάτων.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ
• Παράλληλες δράσεις από δημιουργικές ομάδες και καλλιτεχνικά
σχήματα της περιοχής μας.
• Δωρεάν είσοδος, φαγητό, μπύρα και μουσικές παραστάσεις
• Προβολή / εξωστρέφεια της περιοχής μας σε πανελλαδικό επίπεδο
• Για πρώτη φορά διοργανώνεται ένα τόσο μεγάλο festival στο Νομό
Ηλείας
• Προβολή επιχειρήσεων και κοινοποίηση των προϊόντων τους στο ευρύ
κοινό
• Κύκλος εργασιών στην πόλη για όλες τις τοπικές επιχειρήσεις.
• Γνωριμία επισκεπτών με την σύγχρονη επιχειρηματικότητα και τις
τάσεις της εποχής.
– Το φεστιβάλ θα προβληθεί σε πανελλαδικό επίπεδο και θα δοθεί
ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή των σύγχρονων μέσω προβολής και
επικοινωνίας.
– Στόχος είναι να αποτελέσει θεσμό με ετήσια περιοδικότητα.
• Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε υψηλά στάνταρ ασφάλειας &
λειτουργικότητας.
• Οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται από Συλλόγους και Φορείς της περιοχής
μας.

Related posts

Espresso makeup: Η sexy εκδoχή του Latte

xristiana

Χορτοφαγικό κάρυ με μανιτάρια

xristiana

Απενεργοποιώντας ένα γονίδιο, οι επιστήμονες μετασχηματίζουν βλαστοκύτταρα

xristiana