ΖώδιαΚεντρική

Αυτά τα ζώδια είναι πολύ καλά στο να «αρπάζουν» ευκαιρίες

Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι τα ίδια… αντανακλαστικά. Κάποιοι έχουν περισσότερο θάρρος, κάποιοι είναι πιο τολμηροί, άλλοι θέλουν να μελετούν προσεκτικά την κάθε κίνηση και άλλοι απλώς ιδρώνουν και μόνο στη σκέψη ενός ρίσκου.

Φαίνεται, όμως, ότι τα παρακάτω ζώδια είναι πολύ καλά στο να «αρπάζουν» τις ευκαιρίες όπου αυτές εμφανίζονται και να καθοδηγούν τις καταστάσεις εκεί που θέλουν. Είσαι αναμέσά τους;

Αυτά τα ζώδια είναι πολύ καλά στο να «αρπάζουν» ευκαιρίες

Κριός

Ο Κριός είναι από τους θαραλλέους χαρακτήρες του ζωδιακού κύκλου. Δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να κάνει κάτι συναρπαστικό και πολλές φορές είναι εκείνος που θα πρωτοστατήσει και θα «παρασύρει» και τους άλλους στο ρυθμό του. Ο Κριός είναι γενναίος (ή απερίσκεπτος, όπως το δει κανείς) και δεν φοβάται να βγει από το comfort zone του και να δοκιμάσει νέα πράγματα. Γι’ αυτό και χρησιμοποιεί την ενέργειά του για να κυνηγήσει αυτά που θέλει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός με την μυστηριώδη αύρα του θυμίζει ντετέκτιβ στο ζωδιακό κόσμο. Είναι πολύ καλός στο να διαβάζει τα συναισθήματα των άλλων και να καταλαβαίνει πώς νιώθουν, μπορεί να δει πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν και αυτό τον βοηθάει να συμπεριφέρεται πιο «έξυπνα» στους άλλους. Ο Σκορπιός δεν φοβάται να πάρει ρίσκο και να κυνηγήσει κάτι που θέλει για αυτό όταν αντιληφθεί μια ευκαιρία (νωρίτερα από τους άλλους σίγουρα) δε θα την αφήσει να φύγει. Έτσι κι αλλιώς έχει δυνατό ένστικτο και το ακολουθεί πάντα για να εντοπίζει ευκαιρίες.

Λέων

Ο Λέοντας, το λαμπρό άστρο του ζωδιακού. Του αρέσει να τον προσέχουν και να τον αγαπούν και είναι λογικό να το θεωρεί αυτονόητο αφού εκπέμπει μια δυνατή αύρα που τραβάει τα βλέμματα -και τις ευκαιρίες. Ο Λέοντας έχει τρομερή αυτοπεποίθηση και ξέρει πώς να χρησιμοποιεί τη γοητεία του για να πάρει αυτό που θέλει. Κάθε περίσταση είναι μια ευκαιρία για έναν Λέοντα να λάμψει!

Δίδυμοι

Έξυπνοι και γρήγοροι, οι Δίδυμοι σκέφτονται γρήγορα και αλλάζουν τα πλάνα τους εύκολα. Έχουν την ικανότητα να ελίσσονται και να προσαρμόζονται εύκολα σε οποιαδήποτε κατάσταση. Είναι στη φύση τους και αγαπούν να μιλούν σε ανθρώπους και να κάνουν νέους φίλους, ενώ δε χάνουν ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα πράγματα. Αυτά τα χαρακτηριστικά τους δίνουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν συχνά ευκαιρίες σε διάφορες καταστάσεις και φυσικά να μην τις αφήνουν ανεκμετάλλευτες.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι σαν μια σοφή κουκουβάγια. Είναι υπομονετικός και εργάζεται σκληρά, ενώ προγραμματίζει τα πάντα προσεκτικά και περιμένει για την κατάλληλη στιγμή. Γνωρίζει ότι πάντα έρχονται καλά πράγματα σε όσους εργάζονται σκληρά και ξέρει πώς να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Θα «αρπάξει» την ευκαιρία όταν τη δει γιατί έχει προετοιμαστεί ήδη εδώ και καιρό για αυτήν.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Δελτίο ειδήσεων 16/5

xristiana

Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης: Δράση ενημέρωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

xristiana

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Νοιαζόμαστε, Συζητάμε, Αναλαμβάνουμε Δράση!

xristiana