ΚεντρικήΠεριβάλλον

Γιορτάζουν την Ημέρα της Γης στον Κρουσώνα

21/4/2024

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γης διοργανώνεται στον Κρουσώνα την ερχόμενη Κυριακή στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα της ενορίας στην Πλατεία της Αγίας Τριάδας. 

Στη σχετική ανακοίνωση των διοργανωτών επισημαίνονται τα εξής:

“Γιορτάζουμε την ημέρα τη ΓΗΣ,  υμνούμε την Κρητική Φύση  και σας προσκαλούμε στο Κρουσώνα την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 και ώρα 6,30 μ.μ στην αίθουσα της ενορίας, πλατεία Αγ. Τριάδας.

Θα μας μιλήσει για το  Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Ψηλορείτη, την γεωποικιλότητα  της περιοχής, τα απολιθώματα του Ψηλορείτη και την αξία των τοπικών προϊόντων, ο Χαράλαμπος Φασουλάς (δρ. Πανεπιστημίου Κρήτης & πρόεδρος Γεωπάρκου).

Δρώμενο θα παρουσιαστεί από παιδιά & θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικές δραστηριότητες/ παιχνίδια σχετικά με τη ρύπανση και την ανακύκλωση.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την συνεργασία των Συλλόγων Γονέων Σχολείων Κρουσώνα: Γυμνασίου- Λυκείου, 1ου & 2ου Δημοτικών, 1ου & 2ου Νηπιαγωγείων , παιδικός σταθμός, του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού και υποστηρίζεται από τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο Ηρακλείου ΑΡΕΤΟΥΣΑ 

Συνδιοργανώνεται με το  Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Ψηλορείτη”.

Πηγή: https://www.cretalive.gr

Related posts

Χριστουγεννιάτικο bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

xristiana

Από ποια πάθηση σας προστατεύουν τα αποξηραμένα φρούτα – Τι έδειξε νέα έρευνα

xristiana

Κάτοικοι του Πόρτο Ράφτη: Κάντε κάτι, το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Παιανίας – Κορωπίου θα καταστρέψει τις παραλίες μας

xristiana