ΚεντρικήΟμορφιά

Peach makeup: Αυτό είναι το μακιγιάζ που θα βλέπεις παντού την άνοιξη – Δες πώς να το υιοθετήσεις!

2/4/2024

Μετά το peach fuzz, που ανακηρύχθηκε και επισήμως το χρώμα της χρονιάς ήταν επόμενο ότι το peach makeup θα είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις στο μακιγιάζ της άνοιξης.

Και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο μια και το συγκεκριμένο μακιγιάζ, σε ροδακινί τόνους, το οποίο είδαμε να πρωταγωνιστεί στα catwalks της σεζόν αλλά και στο κόκκινο χαλί, χαρίζει μια φρέσκια και αναζωογονητική πινελιά στο beauty look σου, ενώ είναι τέλειο για να αναβαθμίσεις τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τις κατάλληλες αποχρώσεις, που δένουν με τον τόνο της επιδερμίδας σου και με τη σωστή εφαρμογή τους να δημιουργήσεις ένα υπέροχο peach makeup, που θα προσθέσει έξτρα πόντους στο στιλ σου.

Peach makeup: Αυτό είναι το μακιγιάζ που θα βλέπεις παντού την άνοιξη – Δες πώς να το υιοθετήσεις!

  • Απαραίτητη προϋπόθεση για να υιοθετήσεις τη συγκεκριμένη τάση είναι ένα σωστά ενυδατωμένο δέρμα. Ξεκίνα λοιπόν το μακιγιάζ σου εφαρμόζοντας μια ενυδατική βάση makeup που θα δώσει μια ομοιόμορφη φωτεινή όψη στην επιδερμίδα σου.
  • Μόλις ολοκληρώσεις με τη βάση σου και απορροφηθεί καλά από την επιδερμίδα σου εφάρμοσε μια ιδέα από ένα ελαφρύ ροδακινί ρουζ στα ζυγωματικά σου, που θα τα αναδείξει με πολύ φυσικό τρόπο. Όσο για τον τρόπο εφαρμογής του… μπορείς να το απλώσεις με το κατάλληλο πινέλο στο κέντρο τους για μια φυσική όψη υγείας.
  • Για το μακιγιάζ στα βλέφαρα προτίμησε απαλές ροδακινί αποχρώσεις που θα προσφέρουν μια διακριτική λάμψη, την οποία μπορείς να συμπληρώσεις με μια χρυσαφένια σκιά στις γωνίες των ματιών, η οποία κυριολεκτικά θα απογειώσεις το beauty look σου.
  • Τέλος, ένα κραγιόν σε απαλή ροδακινί απόχρωση ή ακόμα και ένα lip gloss σε παρεμφερείς τόνους θα σου δώσει μια φρέσκια, φυσική εμφάνιση.
  • Σημείωσε ότι η συγκεκριμένη τάση, που είναι τέλεια για αυτήν την εποχή, ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδα αναδεικνύοντας μια φρέσκια και νεανική όψη.

Πηγή: https://www.youweekly.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Το φυσικό καλλυντικό συστατικό – έκπληξη ενάντια στις πρώτες ρυτίδες (και όχι μόνο)

xristiana

Παχυσαρκία: Ένας ακόμα σοβαρός κίνδυνος «κρύβεται» στο επιπλέον βάρος

xristiana

Πόσο επηρεάζει την υγεία σας η ομάδα αίματος που έχετε

xristiana