ΚεντρικήΚοινωνικά

JobDay Δήμου Παύλου Μελά

11/4/2024

Ο Δήμος Παύλου Μελά σε συνεργασία με τo skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, συνδιοργανώνουν το #JobDay Δήμου Παύλου Μελά, την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 από τις 11:00 έως τις 16:00, στο Κέντρο Πολιτισμού  «Χρήστος Τσακίρης», στην οδό Λαγκαδά 221, στη Σταυρούπολη.

Το #JobDay Δήμου Παύλου Μελά απευθύνεται σε όποιον αναζητά εργασία ή σκέφτεται να αλλάξει επάγγελμα και θέλει να διευρύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές του δημιουργώντας ένα καλύτερο βιογραφικό και λαμβάνοντας όλες εκείνες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να γίνει περιζήτητος στην αγορά εργασίας.

Ο Δήμος Παύλου Μελά αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις εύρεσης εργασίας αλλά και επαγγελματικού προσανατολισμού, προχωρά σε αυτήν την πρωτοβουλία με στόχο να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες αλλά και τεχνικές ώστε να συμβάλλει καθοριστικά στην απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων αλλά και να συνδράμει ουσιαστικά στην διασύνδεση επαγγελματικών ευκαιριών και ενδιαφερόμενων πολιτών.

Μέσα από ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, οι ομιλητές, οι οποίοι προέρχονται από κλάδους που σχετίζονται με την αγορά και την εύρεση εργασίας, θα επιχειρήσουν με διαδραστικό τρόπο και σύγχρονη ματιά να ενισχύσουν τη δυναμική και τις γνώσεις του ενδιαφερόμενου κοινού.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις παράλληλες δράσεις.

Ταυτόχρονα, στον χώρο θα βρίσκονται εταιρείες των οποίων οι εκπρόσωποι, θα διεξάγουν συνεντεύξεις με τους υποψηφίους που αναζητούν εργασία.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο #JobDay Δήμου Παύλου Μελά, μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Αναστασία Παπαδοπούλου, Ειδική Συνεργάτιδα του Δημάρχου, στο τηλέφωνο 2313 302940 και στο email anastasia.d.papadopoulou@gmail.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΩ

Related posts

Σύρος: Επισκεπτήριο Αγάπης Για Τους Καρκινοπαθείς

xristiana

Υψηλή αρτηριακή πίεση: Νέα ελάχιστα επεμβατική διαδικασία θα μπορούσε να θεραπεύσει την υπέρταση εφ’ όρου ζωής

xristiana

Γυναίκα ξύπνησε με φαγούρα σε όλο της το σώμα – Απεδείχθη ότι είχε καρκίνο

xristiana