ΚεντρικήΠεριβάλλον

Χανιά: Πνέουν ισχυροί άνεμοι – Πτώσεις δέντρων

25/4/2024

Οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούν από χθες στα Χανιά δημιουργούν προβλήματα και για το λόγο αυτό οι αρμόδιοι ζητούν από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί.

Ένα μεγάλο δέντρο έπεσε στο οδόστρωμα του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης, εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πνέουν στα Χανιά. Κατ’ επέκταση διεκόπη η κυκλοφορία.

Η πτώση συνέβη το μεσημέρι μεταξύ του κόμβου των Μεγάλων Χωραφιών και του κόμβου για Καλύβες και άμεσα κινητοποιήθηκαν η Π.Υ για την κοπή και απομάκρυνση του Δέντρου και η τροχαία του ΒΟΑΚ για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Ευτυχώς κατά τη πτώση δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα ή πρόκληση τροχαίου συμβάντος.

Κι άλλα περιστατικά

Επίσης, στην Παλιά Πόλη των Χανίων και συγκεκριμένα στην οδό Πόρτου, ένα ακόμη περιστατικό με πτώση μεγάλου τμήματος δέντρου απασχόλησε σήμερα το πρωί την Π.Υ. Το τμήμα δέντρου έσπασε πέφτοντας στον εξοπλισμό καταστήματος εστίασης χωρίς και σε αυτή την περίπτωση να υπάρχει τραυματισμός ή κάποιο άλλο συμβάν.

Τέλος, η πτώση δέντρου χθες το μεσημέρι, σε όμορο σημείο της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στα Χανιά, στην περιοχή του Βλητέ, προκάλεσε υλικές ζημιές σε Ι.Χ αυτοκίνητα τα οποία ήταν σταθμευμένα στο σημείο. Οι ισχυροί άνεμοι που επικρατούν από χθες στα Χανιά δημιουργούν προβλήματα και για το λόγο αυτό οι αρμόδιοι ζητούν από τους πολίτες να είναι προσεχτικοί.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγή: https://www.naftemporiki.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικη αγορά στο φουαγιέ του δημαρχείου την Κυριακή

xristiana

Ναυπακτία: Νέα πυρκαγιά στην Αφροξυλιά – Επιχειρούν επτά εναέρια πυροσβεστικά μέσα

xristiana

Βουλωμένη μύτη: Αποσυμφόρηση σε πέντε απλά βήματα

xristiana