ΚεντρικήΚοινωνικά

Το 1ο “Pink Together” στη Θεσσαλονίκη – Ενημερωτική εκστρατεία για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού

27/4/2024

Με το σύνθημα «ΜΑΖΙ για την Ελπίδα», ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, μας καλεί όλους τον φετινό Μάιο στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στο 1ο “Pink Together”, τη μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στις 17:00, η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πρόκειται να γίνει «ροζ» για να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ το σπουδαίο δώρο της ΖΩΗΣ!

Σημαντική δράση της φετινής διοργάνωσης θα είναι ο ΔΩΡΕΑΝ Κλινικός Έλεγχος Μαστού για όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν με τη συνεργασία εξειδικευμένων σε θέματα μαστού Ιατρών, από τη Β’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική ΑΠΘ του Γ.Ν.Θ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για ΔΩΡΕΑΝ Υπέρηχο Μαστού από την Ακτινοδιαγνώστρια κ. Μαρία Μαλανδρή. Επίσης θα δοθούν και ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφίες σε συνεργασία με διαγνωστικά κέντρα σε περίπτωση που χρειαστεί περεταίρω έλεγχος.

Φέτος θα έχουμε την τιμή να έχουμε ΜΑΖΙ μας Νοσοκομεία, Φορείς και Συλλόγους από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι θα στηρίξουν με παράλληλες δράσεις τη διοργάνωσή μας, ενώ θα πραγματοποιηθεί Υπό την Αιγίδα των: Υπουργείο Εσωτερικών, Μακεδονίας-Θράκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμος Θεσσαλονίκης, Ελληνική Χειρουργική Εταιρία Μαστού, Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε για δική σας χρήση το promo spot της φετινής διοργάνωσης – https://drive.google.com/file/d/1o2rHJ-gvpGAfo4t7LkHa8fsaNfXgIUhD/view

Αν κάτι μας έμαθαν οι δράσεις μας όλα αυτά τα χρόνια είναι πώς το ΜΑΖΙ, έχει τεράστια αξία! Θα ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς αν θα μπορούσατε να προωθήσετε μέσα από το δικό σας μέσο το επισυναπτόμενο Δελτίο Τύπου, αλλά και να σας έχουμε κοντά μας για την υποστήριξη της εκδήλωσης και τη δημοσιογραφική της κάλυψη.

Φέτος γινόμαστε όλοι ΜΑΖΙ, μια φωνή! Όλοι ΜΑΖΙ για να νικήσουμε τον Καρκίνο του Μαστού, συναντιόμαστε όλοι ΜΑΖΙ για να γιορτάσουμε τη ΖΩΗ!

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@almazoisthes.gr και τηλεφωνικά στο 2310 285 181 ή 6977 991 750 (Δέσποινα Πάρτσια, Υπεύθυνη Διοργάνωσης Pink Together)

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Τα μυστικά της σωστής διατροφής στο σχολείο. Ποια τρόφιμα να προτιμούν τα παιδιά

xristiana

Τα ωκεάνια ρεύματα της Ανταρκτικής οδεύουν προς κατάρρευση, λέει νέα έκθεση

xristiana

Ζώδια σήμερα (27/12): Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερου – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

xristiana