ΖώδιαΚεντρική

Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τον ανάδρομο Ερμή

Ο Ερμής είναι ανάδρομος και τρία είναι τα ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο μέχρι τις 26 Απριλίου

Ο Ερμής είναι ανάδρομος για ακόμα μια φορά και εμείς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες στην καθημερινότητά μας. Μπορεί κάθε τέτοια περίοδο του χρόνου πολλά να πηγαίνουν στραβά, ωστόσο αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά τα τρία ζώδια, οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες, γιατί ο ανάδρομος σε επηρεάζει άμεσα. Να σημειωθεί, πως την ίδια τύχη θα έχουν κι όσοι έχουν ωροσκόπο στα συγκεκριμένα ζώδια.

Πριν προγραμματίσεις ένα ταξίδι, κλείσεις μια συμφωνία ή κάνεις σχέδια για το Σαββατοκύριακο, να θυμάσαι ότι ο ανάδρομος είναι εδώ και να είσαι έτοιμη για τις μικρές αναποδιές που μπορούν να συμβούν. Να σημειωθεί, πως ο Ερμής ξεκίνησε να είναι ανάδρομος στον Κριό στη 1 Απριλίου και θα μείνει σε αυτή τη θέση μέχρι και τις 26 του μήνα. Συνεπώς, δείξε ψυχραιμία.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Αυτή η περίοδος είναι δική σου, οπότε μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Ενδεχομένως να νιώσεις την ανάγκη να αλλάξεις μερικά πράγματα στη ζωή σου, ωστόσο, έχοντας ως δεδομένο την αβεβαιότητα που υπάρχει γύρω μας, καλό θα ήταν να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς αναλυτικά την απόφασή σου πριν προβείς στην πράξη της.

Ακόμα, μπορεί να νιώθεις ανήσυχη σχετικά με την προσωπική ζωή σου ή την καριέρα σου, όμως μια καλή ιδέα θα ήταν να βάλεις σε παύση τις σκέψεις σου και να επιστρέψεις σε αυτές στο τέλος του μήνα, όταν ο Ερμής δεν θα είναι πλέον ανάδρομος. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και ακολούθησε τη ροή των πραγμάτων.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Επειδή ο Ερμής βρίσκεται στον 12ο οίκο σου, μην εκπλαγείς αν νιώσεις απογοήτευση ή αγανάκτηση με όσα συμβαίνουν στη ζωή σου. Οι αλλαγές δεν θα αργήσουν να φανούν, οπότε προετοιμάσου να τις υποδεχτείς με χαρά και μην εστιάσεις στις δυσκολίες που θα περάσεις μέχρι να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Είναι πολύ σημαντικό να αγκαλιάσεις αυτές τις αλλαγές που θα παρουσιαστούν στο διάβα σου, καθώς θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω.

Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Αν νιώθεις ότι έχεις βαλτώσει και δεν αντέχεις άλλο αυτή την κατάσταση που επικρατεί στη ζωή σου, προσπάθησε να χαλαρώσεις και να εστιάσεις αλλού τη σκέψη σου, ειδικά αυτή την περίοδο που ο Ερμής είναι ανάδρομος. Αντί να σκέφτεσαι ξανά και ξανά τα αρνητικά, ξόδεψε την ενέργειά σου προκειμένου να εντοπίσεις πώς θα καλυτερεύσεις το παρόν και θα βελτιώσεις τις συνθήκες που υπάρχουν στη ζωή σου.

Related posts

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana

Η κίνηση-ματ στην καθημερινή beauty ρουτίνα που μεταμορφώνει την όψη μας

xristiana

Το 24-42,5% των καρκίνων βρίσκεται μετά από εισαγωγή στα επείγοντα

xristiana