ΑνέκδοταΚεντρική

Ο αναμάρτητος

17/4/2024

Ήταν τέσσερις άντρες και ήθελαν να πάνε στον παράδεισο. Στην πύλη τους σταματάει ο Αγ. Πέτρος και τους ρωτά πόσες φορές έχουν κάνει sex.

Του λέει ο πρώτος ότι το έχει κάνει 10 φορές και ο Άγιος τον αφήνει να μπει στον παράδεισο.Ο δεύτερος λέει ότι το έχει κάνει 20 φορές και ο Άγιος τον αφήνει να μπει στον παράδεισο.

Ο τρίτος λέει ότι το έχει κάνει 40 φορές και ο Άγιος τον αφήνει να μπει στον παράδεισο.Ρωτά και τον τελευταίο ο οποίος λέει ότι δεν το έχει κάνει ούτε μία φορά.

Αμέσως ο Άγιος Πέτρος του λέει να πάει στην κόλαση. Ρωτάει ο άντρας γιατί και ο Αγιος Πέτρος του λέει:– Εδώ συγχωρούμε αμαρτίες όχι μ@λ@κίες.

Πηγή: https://katharmata.net

Related posts

Το Πάρτυ στη Βουλιαγμένη

xristiana

Ένα εικονικό φαρμακείο θα λειτουργήσει στην παραλία της Θεσσαλονίκης

xristiana

Γιατί οι αντλίες θερμότητας αποτελούν μία αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον λύση για τη θέρμανση και ψύξη στο σπίτι

xristiana