News ΑΜΕΑΚεντρική

Κ. Μητσοτάκης στο Υπουργικό: Μπόνους παραγωγικότητας 15% στους δημοσίους υπαλλήλους – Το σχέδιο «Μια Ελλάδα για όλους»

29/4/2024

To πριμ αποδοτικότητας 15% στους δημοσίους υπαλλήλους, η Εθνική στρατηγική για τα ΑμεΑ, η αποδοτικότητα των μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, η λήξη της προθεσμίας για επιστολική ψήφο και o εκσυγχρονισμός της Δικαιοσύνης, ήταν τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την εισήγησή του στο Υπουργικό Συμβούλιο .

Για «πορεία αλλαγών με μεγαλύτερη ένταση ενόψει ευρωεκλογών» μίλησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθυμίζοντας ότι είναι το προ- τελευταίο Υπουργικό Συμβούλιο ενόψει των ευρωεκλογών όπου «θα κριθεί πόσο σταθερό είναι το πολιτικό σκηνικό ώστε να παραμείνει σε τροχιά προόδου».

Η εισήγηση του Πρωθυπουργού
– Με την ευκαιρία αυτή να πω ότι λειτουργεί η νέα έκδοση του e-katanalotis όπου συγκρίνοντας τιμές ανά σούπερ μάρκετ ο καταναλωτής θα μπορεί να επιλέγει την καλύτερη τιμή ανάμεσα σε 3.000 προϊόντα.

Μόνο ωφελημένοι θα μπορούν να βγουν οι καταναλωτές καθώς η μεγαλύτερη διαφάνεια οδηγεί σε μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Μένουμε δίπλα στον πολίτη αναγνωρίζοντας ότι η ακρίβεια είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας.

Πρέπει να θυμίζουμε τα σημαντικά βήματα που γίνονται στην άμυνα, στο μεταναστευτικό, στα μέτρα κατά της βίας, την οικονομία, τα μεγάλα έργα, την ψηφιοποίηση του δημοσίου. Χορηγοί μας είναι πάντα τα ρήματα ακούμε και προσπαθούμε. Λιγότερα λάθη και περισσότερη δουλειά μέχρι τις ευρωεκλογές.

– Έχουμε μια ευκαιρία και στο επόμενο διάστημα καθώς θα υπάρξει άλλο ένα υπουργικό συμβούλιο πριν τις ευρωεκλογές να εξηγήσουμε στους πολίτες τις περιπέτειες που μπορούν να φέρουν η αποχή και η επιπόλαια επιλογή.

Στα λεφτόδεντρα που φυτρώνουν με μεγαλύτερη ταχύτητα στον κήπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εμείς οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε τη γλώσσα της αλήθειας και να δείξουμε την πραγματικότητα με την αύξηση των εισοδημάτων.

Πηγή: https://tilegrafimanews.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

5 είδη τσαγιού που βοηθούν στην απώλεια βάρους (video)

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στο Αίθριο Της Λότζια Και Στην Πλατεία Ελευθερίας

xristiana

Ελπίδες για οριστική λύση στη νόσο Πάρκινσον μετά την πενταετία

xristiana