ΖώδιαΚεντρική

Ζώδια σήμερα (12/04): Αποφύγετε τις παγίδες – Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Δείτε τι λένε τα ζώδια σήμερα (12/04) και ενημερωθείτε αναλυτικά

Η Σελήνη συνεχίζει το πέρασμά της από το ζώδιο των Διδύμων. Η ανταλλαγή πληροφοριών και σκέψεων κυρίως λόγω της συνόδου του Ερμή ανάδρομου με τον Ήλιο θα πρέπει να γίνονται με προσοχή και κρατώντας ευέλικτη στάση για αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις.

Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι.

Για τους Κριούς, επικοινωνιακά θέματα και σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον σας χρειάζονται την προσοχή σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ταύρους, οικονομικά ζητήματα ή θέματα που σχετίζονται με τις αξίες σας γενικότερα σε υλικό ή/και συναισθηματικό επίπεδο μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Διδύμους, από χτες το μεσημέρι είστε στο επίκεντρο των γεγονότων με κάποιον τρόπο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Καρκίνους, διάφορες σκέψεις τριβελίζουν το μυαλό σας και ενδέχεται να μην μπορέσετε να βγάλετε άκρη σήμερα. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να μοιραστείτε ένα μεγάλο όνειρο γίνεται εντονότερη αυτές τις ημέρες. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά θέματα είναι στο προσκήνιο αυτή την στιγμή. Ο Ερμής ανάδρομος λειτουργεί σε πολλά πράγματα ανασταλτικά γι’ αυτό θα πρέπει είτε να κάνετε με σύνεση τις κινήσεις σας είτε να περιμένετε λίγο ακόμη πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ζυγούς, ένα όραμα είναι έντονα κινητοποιημένο αυτή την στιγμή. Οι εμπνεύσεις σας είναι πολύ δυνατές και μπορείτε να τις εμπιστευτείτε ακόμη και αν λόγω εξωτερικών προκλήσεων δεν μπορείτε με ευκολία να τις εμπεριέχετε σε αυτό. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Σκορπιούς, η υπομονή είναι αρετή και είναι το σημαντικότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Τοξότες, οι σχέσεις και οι συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο. Η αναθεώρηση και η αναπροσαρμογή είναι οι πιο σημαντικές ενέργειες που μπορεί να κάνετε αυτή την στιγμή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Αιγόκερους, μια ασχολία, μια δραστηριότητα που θέλετε να συμπεριλάβετε στην καθημερινή σας ρουτίνα ή κάτι που αφορά την εργασία σας είναι στο προσκήνιο. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Υδροχόους, η ανάγκη να χαρείτε από τα δημιουργήματά σας, οδηγούν τα βήματά σας αυτή τη στιγμή. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Για τους Ιχθύες, πολύ προσωπικά σας ζητήματα είναι στο προσκήνιο προς διερεύνηση. Αν δεν αφορά το ίδιο το σπίτι σας ενδέχεται να πρέπει να δώσετε σημασία σε καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες στις προσωπικές σας σχέσεις και συνδέσεις. Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

Πηγή: https://jenny.gr

Related posts

Δασικές πυρκαγιές: Οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης που μπαίνουν στη μάχη της πρόληψης

xristiana

Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Στη Ψυχική Υγεία Παιδιού Και Εφήβου

xristiana

Καλοκαίρι 2023 – Παραλία για όλους στον Δήμο Κατερίνης!

xristiana