News ΑΜΕΑΚεντρική

Αποζημίωση των ΚΤΕΛ για μειωμένο κόμιστρο σε ΑμεΑ και πολύτεκνους

30/4/2024

Το ποσό των 11,77 εκατ. ευρώ πρόκειται να χορηγηθεί για την κάλυψη των μετακινήσεων με μειωμένο κόμιστρο Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ), καθώς και πολύτεκνων οικογενειών στα ΚΤΕΛ, με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σταϊκούρα και της Υφυπουργού, αρμόδιας για τις Μεταφορές, Χριστίνας Αλεξοπούλου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση τα ΚΤΕΛ Α.Ε. και ΚΤΕΛ που ανήκουν στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Υ.Σ.) και στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Σ.) πρόκειται να αποζημιωθούν για τη μεταφορά με μειωμένο εισιτήριο στα αστικά και υπεραστικά μέσα μαζικής μεταφοράς, α) των Ατόμων με Αναπηρίες και β) των πολυτέκνων και των μελών των οικογενειών τους, για το έτος 2024.

Πηγή: https://www.ertnews.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Παρουσίαση Της Haute Couture Συλλογής Του Ταλαντούχου Σχεδιαστή Μόδας Βλάσσης Χολέβας Για Την Ενίσχυση Του Έργου Του Συλλόγου Φίλων Των Καρκινοπαθών Παιδιών ΣΤΟΡΓΗ

xristiana

Καιρός: Τοπικές βροχές το μεσημέρι, άνοδος της θερμοκρασίας

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 7/6

xristiana