ΖώδιαΚεντρική

Ανάδρομος Ερμής: Πώς να προετοιμαστείς σωστά, για να περάσει ανώδυνα

Ο Ανάδρομος Ερμής έχει κακή φήμη και την έχει κερδίσει με την αξία του. Κάθε φορά που πλησιάζει η στιγμή του, προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά για καθυστερήσεις σε ταξίδια και λάθη στην επικοινωνία –έτσι θα κάνουμε και τώρα.

Στον κόσμο της αστρολογίας, ο Ερμής είναι ο πλανήτης που ορίζει όλα όσα σχετίζονται με την επικοινωνία, τις σκέψεις και την τεχνολογία. Όταν κινείται ανάδρομα, λοιπόν, ή συγχρονίζει την τροχιά του με τη Γη, δημιουργεί συγχύσεις.

Για να το θέσουμε απλά: Δεν είναι αστεία υπόθεση –κι ας πέφτει Πρωταπριλιά φέτος. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις έναν οδηγό για να επηρεαστείς όσο το δυνατόν λιγότερο την περίοδο που έρχεται.

  • Οργανώσου
  • Ένας τρόπος να «νικήσεις» τον Ανάδρομο, είναι να προετοιμαστείς για το χειρότερο, ενώ παράλληλα προσεύχεσαι για το καλύτερο. Προνοείς για τα πάντα –από το να φεύγεις νωρίτερα για το γραφείο για να προλάβεις καθυστερήσεις στα μέσα μεταφοράς, μέχρι το να καταγράφεις τις σκέψεις σου πριν τις ξεστομίσεις δυνατά.
  • Κάνε μίνι αποτοξίνωση από την τεχνολογία
  • Είναι σημαντικό να μην πέσεις με τα μούτρα στην τεχνολογία, αυτές τις μέρες. Μην κάνεις tech αγορές αυτές τις μέρες και απλώς βεβαιώσου ότι φόρτισες το κινητό σου πριν φύγεις από το σπίτι. Είναι τόσο απλό.
  • Κάνε από κοντά τις σοβαρές κουβέντες
  • Αυτήν την περίοδο, δεν υπάρχει τίποτα ευκολότερο από παρεξηγήσεις. Προσπάθησε, λοιπόν, να κάνεις τις σοβαρές συζητήσεις από κοντά –σκέψου μόνο ότι χρειάζεται ένα nanosecond για να διαβάσει κανείς με λάθος τόνο το μήνυμά σου και να δημιουργηθεί ένταση.

Related posts

«ΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ»

xristiana

Χειρότερο για τους πνεύμονες ακόμα και από κάπνισμα αυτό που κάνουν ολοένα και περισσότεροι πλέον!

xristiana

Οι 10 καλύτερες υπερτροφές για τη διατροφή σας

xristiana