News ΑΜΕΑΚεντρική

Αίτημα για διαβάσεις και κατασκευή ραμπών ΑΜΕΑ στη Ζανάκη Αλαβάνου

30/4/2024

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου αποφασίστηκε να σταλθεί αίτημα στο Δήμο Τήνου για τη σηματοδότη των διαβάσεων της οδού Ζανάκη Αλαβάνου, ανανέωση της διαγράμμισής τους και κατασκευή ραμπών ΑΜΕΑ στα πεζοδρόμια.

Ο πρόεδρος της κοινότητας, εισηγούμενος το θέμα στο συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Τήνου, έθεσε υπ’ όψιν των μελών του συμβουλίου ότι στην οδό Ζανάκη Αλαβάνου έχουν υποστεί μεγάλη φθορά οι διαγραμμίσεις των διαβάσεων πεζών, δεν υπάρχει επαρκής σηματοδότηση στις διαβάσεις πεζών και δεν υφίσταται το προβλεπόμενο πλήθος ραμπών ΑΜΕΑ στα πεζοδρόμια.

Οι ελλείψεις αυτές καθιστούν περισσότερο επικίνδυνη, από όσο θα έπρεπε, την κυκλοφορία στην οδό Ζανάκη Αλαβάνου, η οποία είναι εμπορική οδός, διασχίζουσα ολόκληρη την πόλη, με μεγάλη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, ιδιαιτέρως κατά τη θερινή περίοδο. Κατόπιν των ανωτέρω, πρότεινε την υποβολή αιτήματος προς το Δήμο Τήνου για σηματοδότηση των διαβάσεων της οδού Ζανάκη Αλαβάνου, ανανέωση της διαγράμμισής τους και κατασκευή ραμπών ΑΜΕΑ στα πεζοδρόμια.

Πηγή: https://tinostoday.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

14η Γιορτή Μελιού Θεσσαλονίκης 2023 στο Πάρκο Ξαρχάκου

xristiana

Βραδινό Skincare: Τι δεν πρέπει να παραλείπουμε το καλοκαίρι

xristiana

Προετοιμαζόμαστε στο σπίτι λίγο πριν βγούμε στην παραλία

xristiana