ΚεντρικήΠεριβάλλον

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει τις πύλες της σήμερα η 11η Ανθοκομική Έκθεση Όσσας Λαγκαδά

26/4/2024

Ξεκινάει από σήμερα η 11η Ανθοκομική Έκθεση Όσσας στον Λαγκαδά που θα πραγματοποιηθεί από τον Σύλλογο Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα», στο προαύλιο του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Όσσας (πρώην Δημαρχείου) μέχρι την Κυριακή 28 Απριλίου.

Στην Ανθοέκθεση Όσσας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από άνθη, φυτά, θάμνους κ.ά., όλα Α’ ποιότητας και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Υποδεχόμαστε την Πασχαλιά, στολίζοντας τις αυλές και τις βεράντες μας με όμορφα φυτά και πολύχρωμα λουλούδια!

«Σας περιμένουμε όλους στην ανοιξιάτικη και καταπράσινη Όσσα, να επιλέξετε τα δικά σας λουλούδια για τον δικό σας ξεχωριστό χώρο!», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Πηγή: http://www.thestival.gr

Πηγή φωτογραφίας: http://www.thestival.gr

Related posts

ΚΔΑΠ-ΑμεΑ «Κρίκος»: Κοπή πίτας την Παρασκευή 19/1 στο Πνευματικό Κέντρο

xristiana

ΠΑΜΑΚ: Υβριδικό συνέδριο με θέμα την υποστήριξη της υγείας και της ευζωίας των ατόμων με νοητική αναπηρία και αυτισμό

xristiana

Δωρεάν Webinar: Σχολεία Για Όλους – Συμπερίληψη Παιδιών Προσφύγων Στα Ελληνικά Σχολεία

xristiana