ΚεντρικήΚοινωνικά

Ενημερωτική εκδήλωση για τη βία ανηλίκων

23/4/2024

Ενημερωτική εκδήλωση για το φλέγον θέμα της βίας μεταξύ των ανηλίκων συνδιοργανώνουν την Τρίτη 23 Απριλίου οι Δήμοι Αγίας Παρασκεύης, Παπάγου-Χολαργού και Φιλοθέης-Ψυχικού, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΑΡΓΩ. 

Στην εκδήλωση, που έχει ως θέμα «Βία μεταξύ των ανηλίκων και αναρτημένη στο διαδίκτυο», θα μιλήσουν οι καταξιωμένοι καθηγητές και επιστήμονες:

• Γιάννης Πανούσης, Ομότιμος Καθηγητής Εγκληματολογίας
• Χριστίνα Ζαραφωνίτου, Καθηγήτρια Εγκληματολογίας, Διευθύντρια του Π.Μ.Σ. Εγκληματολογίας
• Χάρης Καραμπέτσος, Ψυχίατρος Παιδιών και Εφήβων, Διδάκτωρ Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου

«Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε άπραγοι μπροστά σε αυτό το φαινόμενο που μαστίζει τη νεολαία μας και τις γειτονιές μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Χαράλαμπος Μπονάτσος. «

Οι τρεις δήμοι, ανταποκρινόμενοι στην αγωνία των γονιών, των διδασκόντων και ολόκληρης της κοινωνίας, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με στόχο την ενημέρωση των πολιτών, ως πρώτο βήμα αντιμετώπισης της βίας μεταξύ των ανηλίκων».

Την εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 23 Απριλίου στις 18:30 στο αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Κτήριο «Χαράλαμπου Σκούρτη, Λ.Περικλέους 55), θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ντόρα Κουτροκόη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Πηγή: https://www.xtypos.gr

Related posts

Ένα «Διαβητικό Χωριό» στο νοσοκομειο Παπαγεωργίου

xristiana

Οδηγός διατροφής για την πρώτη εγκυμοσύνη

xristiana

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων

xristiana