ΚεντρικήΟμορφιά

Δώστε ξανά ζωή στα ξεχειλωμένα λαστιχάκια των μαλλιών σας με ένα πολύ απλό hack

22/4/2024

Μην τα πετάξετε, έχουν ακόμη πολύ δρόμο μπροστά τους.

Tα απλά μαύρα λαστιχάκια είναι το πιο συνηθισμένο και αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών που όχι απλά χρησιμοποιούμε, αλλά έχουμε ανάγκη όλες οι γυναίκες καθώς μας βοηθούν να πιάσουμε τα μαλλιά μας με διάφορους τρόπους: κοτσίδα, κότσο, πλεξούδα ή μισά μισά.

Όλες μας έχουμε πάντα πάνω μας -είτε στα μαλλιά μας, είτε ετοιμοπόλεμο και περασμένο στον καρπό μας- ένα μαύρο λαστιχάκι ώστε με το που χρειαστεί, να μαζέψουμε τα μαλλιά μας για να μην μας ενοχλούν.

Παρόλα αυτά, ο χρόνος ζωής τους από την πολύ συχνή χρήση τους συνήθως είναι σύντομος, αφού ξεχειλώνουν και εκτός από το ότι αλλοιώνεται η εικόνα τους, αχρηστεύονται επειδή χάνουν την ελαστικότητά τους και δε μπορούν πλέον να συγκρατήσουν το βάρος των μαλλιών μας.

Στη φιλοσοφία της βιώσιμης μόδας μπορούν πλέον να μπουν και τα λαστιχάκια μαλλιών τα οποία, όπως είδαμε στο TikTok, μπορούν με έναν απλούστατο τρόπο να ξαναγίνουν σαν καινούργια και από εκεί που θα τα πετούσαμε, να επανέλθουν στην αρχική τους μορφή και να μας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για αρκετό ακόμη καιρό, χωρίς να πρέπει να αγοράσουμε άλλα.

Το ταχυδακτυλουργικό κόλπο που σώζει τη ζωή τους είναι απλούστατο: Απλά βράζουμε λίγο νερό και τα πετάμε μέσα. Σε λίγα δευτερόλεπτα, επανακτούν την αρχική τους μορφή και την ελαστικότητά τους!

Πηγή: https://www.newsbeast.gr

Πηγή βίντεο: https://www.newsbeast.gr

Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Πασχαλινά Bazaars Από “Το Χαμόγελο Του Παιδιού” Στη Θεσσαλονίκη

xristiana

Δωροεπιταγές Πάσχα Σε Ευάλωτους Οικονομικά Πολίτες Από Τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

xristiana

Ατομικά πιτάκια με μανιτάρια

xristiana