ΚεντρικήΚοινωνικά

Ένα ξεχωριστό τουρνουά Πόλο στο Ανοιχτό Κολυμβητήριο Νέας Μάκρης

2/4/2024

Χαρούμενες στιγμές με πλούσια αθλητική δράση υπόσχεται σε παιδιά και γονείς το Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης “Splash”, που θα φιλοξενήσει από την Πέμπτη 4 έως και την Κυριακή 7 Απριλίου το Ανοιχτό Κολυμβητήριο Νέας Μάκρης.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος και συμμετέχουν σ’ αυτό 18 ομάδες αγοριών 10-13 ετών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η διοργάνωση ανήκει στην εταιρεία Agenda Sport Action και έναν από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους του ελληνικού πόλο όλων των εποχών, τον Δημήτρη Σελετόπουλο.

Από πλευράς Δήμου Μαραθώνος, για την πραγματοποίηση του τουρνουά και τη φιλοξενία στην περιοχή περίπου 300 νεαρών αθλητών, αλλά και των συνοδών, προπονητών και υπευθύνων των ομάδων τους, συνεργάστηκαν οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού, Φιλοζωίας και Συγκοινωνιών, Τάσος Χρυσίνας, Επιχειρηματικότητας και Προώθησης Τουριστικής Ανάπτυξης, Κωνσταντίνος Μεταξωτός και το Γραφείο Αθλητισμού.

Οι αγώνες του “Splash” θα διεξαχθούν σε 2 κατηγορίες: Κ-13, για παιδιά 12 και 13 ετών και Κ-11, για παιδιά 10 και 11 ετών.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Related posts

Πόντιος προσπαθεί να βρει κοπέλα σε μπαρ

xristiana

Χριστούγεννα 2022 στο Τελλόγλειο με Ζωγραφική και Μουσική

xristiana

Εποχική γρίπη: Ο τρόπος μετάδοσης, τα συμπτώματα και οι επιπλοκές

xristiana