ΚεντρικήΚοινωνικά

Μουσική Εκδήλωση – Αφιέρωμα για την Ημέρα της Γυναίκας

8/3/2024

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας Φύλων και το Γραφείο Λεσχών Φιλίας (ΚΑΠΗ) διοργανώνουν μια μοναδική μουσική εκδήλωση «Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει» το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 19.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία.

Συμμετέχουν στο τραγούδι η Στέλλα Καρύδα, σε τραγούδι/μπουζούκι ο Δημήτρης Ρέππας, στο βιολί ο Ανδρέας Τράπαλης, στο ακορντεόν ο Γιάννης Καλαφατέλης και στη μουσική επιμέλεια/κιθάρα ο Στέλιος Καρύδας.

Πηγή: https://www.notia.gr

Related posts

Κάθε πότε και πόσο πρέπει να τρώει το μωρό;

xristiana

Ζητείται ειδική μέριμνα για τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους στο νέο πακέτο στήριξης νοικοκυριών κατά της ακρίβειας

xristiana

«Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου!»

xristiana