ΚεντρικήΟμορφιά

Pin-curls hair: Το μυστικό για να πετύχεις το τέλειο curly χτένισμα χωρίς ψαλίδι μαλλιών!

30/3/2024

Παρότι οι πρέσες και τα σίδερα για μπούκλες να είναι πλέον τα απόλυτα must-have εργαλεία για το καθημερινό styling πάντα υπάρχει και η επιλογή για να δοκιμάσεις κάτι πιο φιλικό για τα μαλλιά σου προκειμένου να δημιουργήσεις το τέλειο curly ή κυματιστό εφέ χωρίς να τα ταλαιπωρήσεις.

To μυστικό για να αποφύγεις τη θερμότητα των εργαλείων styling -χωρίς ωστόσο να στερηθείς ένα υπέροχο κυματιστό εφέ για τα μαλλιά σου- κρύβεται στο pin-curls hair, μια εξαιρετική τεχνική styling με κλιπ με τη βοήθεια της οποίας θα υιοθετήσεις ένα σούπερ curly ή wavy αποτέλεσμα, που θα στρέψεις όλα τα βλέμματα πάνω σου. Δες και πώς να το κάνεις εύκολα και απλά.

Pin-curls hair: Το μυστικό για να πετύχεις το τέλειο curly hair-look χωρίς ψαλίδι μαλλιών βρίσκεται σε 6 βήματα!

  • Βήμα 1ο: Ξεκίνησε το φορμάρισμα σε νωπά μαλλιά, όχι πολύ βρεγμένα, προκειμένου να κρατήσει περισσότερο το styling εφαρμόζοντας μια κρέμα κατά του φριζαρίσματος κατά μήκος και στις άκρες τους.
  • Βήμα 2ο: Χώρισε τα μαλλιά σου όπως κάνεις συνήθως – στη μέση ή στο πλάι- δημιουργώντας μικρά τμήματα σε τούφες, οι οποίες θα πρέπει να είναι περίπου 2-3 εκατοστά στο πάχος.
  • Βήμα 3ο: Τώρα τύλιξε την κάθε τούφα σου σε ρολό με τα δάκτυλά σου δουλεύοντας μία-μία τούφα τη φορά από την άκρη έως τη σε ρίζα. Μόλις τις τυλίξεις στερέωσέ τες με κλιπ ή τσιμπιδάκια. Καλό είναι να ξεκινήσεις από το μπροστινό τμήμα των μαλλιών τη διαδικασία επειδή διευκολύνει τη διαδικασία. Aκόμη μπορείς αντί για κλιπ να χρησιμοποιήσεις ρόλεϊ.
  • Βήμα 4ο: Στέγνωσε τα μαλλιά σου είτε φυσικά είτε με ένα σεσουάρ. Εναλλακτικά μπορείς να τα τυλίξεις με ένα μεταξωτό μαντήλι και να κοιμηθείς έτσι όλη την νύχτα. Έτσι, οι μπούκλες σου θα είναι σφικτές όταν θα ξυπνήσεις το πρωί.
  • Βήμα 5ο: Αφαίρεσε τα κλιπ ή τα ρόλεϊ από τα μαλλιά. Μόλις στεγνώσουν τράβηξέ τα απαλά και οι μπούκλες σου θα ξεδιπλωθούν έτσι απλά. Στη συνέχεια, άνοιξέ τες με τα δάχτυλά σου για να δείχνουν πιο ανάλαφρες.
  • Βήμα 6ο: Βούρτσισε τα μαλλιά. Χρησιμοποίησε μια χτένα με αραιά δόντια ή μια πλατιά βούρτσα μαλλιών και βούρτσισε απαλά τα μαλλιά σου για να έχεις ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα στο χτένισμά σου.
  • Πηγή: https://www.youweekly.gr
  • Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Ετήσιο συνέδριο Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών 2024

xristiana

DIY: Φτιάξε μόνη σου ντεμακιγιάζ για το πρόσωπό σου

xristiana

Σκυλακάκης στο newmoney: «Δεν θα κόβεται το ρεύμα σε κακοπληρωτές από προηγούμενους προμηθευτές»

xristiana