ΚεντρικήΟμορφιά

Kυτταρίτιδα στοπ: Με αυτά τα έξυπνα τρικ θα την εξαφανίσεις μέχρι το καλοκαίρι!

26/3/2024

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, οι περισσότερες από εμάς ψάχνουμε μανιωδώς από τώρα -και όχι άδικα- για εύκολους και γρήγορους τρόπους, που θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού προκειμένου να αισθανόμαστε καλύτερα με το σώμα μας. 

Και μπορεί ο στόχος να φαίνεται ανέφικτος ωστόσο υπάρχουν πολλές έξυπνες λύσεις και μερικά εύκολα τρικ που είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμα σε όλη αυτή τη διαδικασία. Εμείς βρήκαμε μερικά από αυτά που θα δεις παρακάτω για να μειώσεις αισθητά την κυτταρίτιδα και να είσαι στα καλύτερά σου λίγο πριν ξεκινήσεις τα μπάνια σου στην πισίνα ή στη θάλασσα.

  • Ενυδάτωσε καλά το σώμα σου μέσα και έξω: Η κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού κρατά το δέρμα καλά ενυδατωμένο και μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της κυτταρίτιδας. Επιπλέον, η συστηματική εφαρμογή ενυδατικών λοσιόν ή φυσικών ελαίων -πρωί και βράδυ- θα διατηρήσει το δέρμα σου λείο και απαλό στην υφή.
  • Βάλε στη ζωή σου την άσκηση. Η καθημερινή άσκηση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, ενώ ακόμη είναι αποτελεσματική και κατά της κυτταρίτιδας. Επέλεξε ασκήσεις που εστιάζουν στις περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα, όπως τα πόδια και οι γλουτοί, και στόχευσε στην τόνωση των μυών σου.
  • Δοκίμασε το dry brushing (στεγνό βούρτσιμα) που τονώνει την μικροκυκλοφορία, απολεπίζει την επιδερμίδα και δρα ενάντια στην όψη φλοιού πορτοκαλιού. Χρησιμοποίησε σε καθημερινή βάση. μια ξύλινη βούτσα με μακριά λαβή και εστίασε σε πόδια, μηρούς και γλουτούς κάνοντας κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω.
  • Μην αμελείς τη διαδικασία της απολέπισης 1-2 φορές την εβδομάδα. Η χρήση απολεπιστικών προϊόντων βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Σημείωσε ότι μετά από τη χρήση τους καλό είναι να εφαρμόζεις ειδικές κρέμες ή έλαια με δράση κατά της κυτταρίτιδας που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Πηγή: https://www.youweekly.gr
  • Πηγή φωτογραφίας: https://secure.gravatar.com

Related posts

Κάστανα: Ιδιότητες, συστατικά, θερμίδες και έξι οφέλη που παρέχουν στην υγεία

xristiana

Μεσολυμπιάδα

xristiana

Αντηλιακό: Αυτό είναι το βασικό λάθος που κάνεις όταν το εφαρμόζεις

xristiana