News ΑΜΕΑΚεντρική

8ο Panorama Charity Fun Run «Μελίνα Λαζαρίδου»

29/3/2024

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 θα διεξαχθεί στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ο 8ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Panorama Charity Fun Run «Μελίνα Λαζαρίδου», με αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2 χλμ.

Τον αγώνα διοργανώνει ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη. Η διοργάνωση έχει το σύνθημα «Τρέχουμε για καλό σκοπό» και τα έσοδα θα διατεθούν στους φορείς Λάμψη, Η Αντηρίδα, Αριάδνη ΙΙ, προσπαθώντας έτσι να ενισχυθεί το έργο τους.

Η εκκίνηση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Πανοράματος.

Κόστος εγγραφής

10 χλμ.: 10€
5 χλμ.: 10€
2 χλμ.: 10€

Για εγγραφές πατήστε εδώ

Οι εγγραφές γίνονται και στο Ολυμπιακό γήπεδο Πανοράματος καθημερινά 16:00-20:00 και το Σαββατοκύριακο 11:00-13:00.

Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 13 Απριλίου 2024, 14:00.

Το πακέτο εγγραφής περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, δίπλωμα συμμετοχής, υπηρεσίες τροφοδοσίας, ιατρικές υπηρεσίες, t-shirt.

10 χλμ.

Η εκκίνηση θα δοθεί από τη διασταύρωση ΧορτιάτηΑσβεστοχωρίου. Επειτα, θα περάσουμε από τη στροφή Πλατανάκια. Από Κομνηνών συνεχίζουμε και στρίβουμε Βενιζέλου.

Στον κόμβο κάνουμε αριστερά στην Παπαδοπούλου και από Πηλείδη Μασούτη πηγαίνουμε αντίθετα τον λόφο ΑναλήψεωςΚαμπουρίδου.

Κατεβαίνουμε από Αναργύρων και συνεχίζουμε από Μιχαηλίδη. Από τη στροφή στο βενζινάδικο shell θα γίνει ο τερματισμός στο Στάδιο Πανοράματος.

5 χλμ.

Η εκκίνηση θα δοθεί στη στροφή Πλατανάκια. Συνεχίζουμε στον κεντρικό δρόμο, ακολουθούμε τι Κομνηνών, Βενιζέλου, Παπαδοπούλου, συνεχίζοντας τη διαδρομή των 10 χλμ. Ο τερματισμός θα γίνει στο Στάδιο Πανοράματος.

2 χλμ.

Η εκκίνηση δίνεται από τα Πλατανάκια και συνεχίζουμε στην Κομνηνών, στρίβουμε δεξιά στη Βενιζέλου, και περνώντας πρώτα από το παλιό Δημαρχείο και μετά από το καινούριο, τερματίζουμε στο Στάδιο Πανοράματος.

Πηγή: https://irunmag.gr

Related posts

Κάπνισμα: Ο παράγοντας που θα σας πείσει να το κόψετε – Δεν φαντάζεστε ποιος είναι

xristiana

Στην Αλάσκα σε ένα μπαρ…

xristiana

Newsletter: Όλες Οι Ειδήσεις Που Πρέπει Να Ξέρεις Μέχρι Τώρα 14/8

xristiana