ΚεντρικήΟμορφιά

3 makeup tricks που ταιριάζουν σε όλες

9/3/2024

Το να βρείτε ποιο makeup trend τονίζει καλύτερα τα χαρακτηριστικά σας μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη διαδικασία. Πρέπει να λάβετε υπόψη σας το χρώμα της επιδερμίδας, τη δομή του προσώπου σας, το σχήμα των ματιών σας και πολλούς άλλους παράγοντες. Ωστόσο, η μακιγιέζ και TikToker Jennifer Belle υποστηρίζει ότι υπάρχουν κάποια κόλπα που αναδεικνύουν την ομορφιά όλων των γυναικών, ανεξάρτητα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.

Ακολουθούν τα 3 tricks που προτείνει η Belle για εγγυημένα γοητευτικό αποτέλεσμα.

1. Στα μάτια δοκιμάστε το «rockstar effect»

Το πρώτο κόλπο της Belle είναι αυτό που αποκαλεί «rockstar effect». Πώς θα το πετύχετε; Η Belle απαντά: «Πάρτε ένα μαύρο μολύβι ματιών και χρωματίστε την εσωτερική κάτω γραμμή του ματιού σας. Στη συνέχεια, πάρτε το bronzer σας και βάψτε το κάτω μέρος των βλεφαριδών σας». Η Belle προσθέτει ότι κάποιες μπορεί να νομίζουν ότι αυτό το trick θα κάνει τα μάτια τους να φαίνονται μικρότερα. «Ακόμα και αν έχετε μικρά μάτια, μπορείτε να το δοκιμάσετε», υποστηρίζει.

2. Κάντε το «trick της ημισελήνου» με το bronzer σας

Στη συνέχεια, η Belle προτείνει να δοκιμάσετε το «trick της ημισελήνου». Για να το πετύχει, χρησιμοποιεί το bronzer, για να δώσει περίγραμμα στο πρόσωπο και να δημιουργήσει κοψίματα. «Θα πάρετε το bronzer σας και θα δημιουργήσετε σκιάσεις σε σχήμα μισοφέγγαρου γύρω από το πρόσωπό σας, από τον κρόταφο μέχρι το μάγουλο. Τώρα πάρτε ένα highlighter και τονίστε το κέντρο της ημισελήνου που έχετε δημιουργήσει από τον κρόταφο μέχρι τα ζυγωματικά σας», εξηγεί.

3. Στα χείλη δοκιμάστε το «heart effect»

Η Belle προτείνει επίσης να δοκιμάσετε το «heart effect» για να δώσετε ένα απαλό και όμορφο περίγραμμα στα χείλη σας. «Πάρτε το μολύβι χειλιών σας και σχεδιάστε το σχήμα της καρδιάς στο κέντρο των χειλιών», λέει. «Αν πιέσετε τα χείλη σας μεταξύ τους, θα δείτε ακριβώς πού είναι αυτή η καρδιά. Στη συνέχεια, απλά πάρτε ένα gloss και περάστε το στο σχήμα της καρδιάς. Αυτό θα δημιουργήσει ένα όμορφο σχήμα στα χείλη σας.

@jenniferbellemakeup

The hotness trifecta🔥 these small things make everyone look more attractive #makeuptips #flatteringmakeup #easymakeup

♬ original sound – Jennifer Belle Makeup ✨

Related posts

Η χαμηλή δόση ασπιρίνης αυξάνει τον κίνδυνο αναιμίας σε άτομα άνω των 65 ετών

xristiana

Μελομακάρονα: Θερμίδες, συστατικά και ιδιότητες. Τα οφέλη και οι κίνδυνοι για την υγεία

xristiana

Εύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να μειώσουμε άμεσα και αποτελεσματικά τη ζάχαρη από τη διατροφή μας

xristiana