ΚεντρικήΚοινωνικά

10η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν Χ.Α.Ν.Θ. και ΤΙΤΑΝ

21/3/2024

Τη 10η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν Χ.Α.Ν.Θ. και ΤΙΤΑΝ, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Απριλίου, με τη βοήθεια 18 κοινωνικών φορέων της Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και τις δύο ημέρες, από τις 9 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι, στο κεντρικό κτίριο της Χ.Α.Ν.Θ. με την υποστήριξη του Κέντρου Αιμοδοσίας ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ και του Κέντρου Αιμοδοσίας ΑΧΕΠΑ, για τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από θαλασσαιμία (μεσογειακή αναιμία).

Παράλληλα, με την υποστήριξη του Περιφερειακού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων θα πραγματοποιείται ενημέρωση των εθελοντών αιμοδοτών για τη δωρεά μυελού των οστών και εγγραφή στην παγκόσμια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρώνονται φάρμακα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των Δήμων Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Πυλαίας – Χορτιάτη, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α).

Πηγή: https://ymca.gr

Related posts

Ερρίκος Ντυνάν

xristiana

Εθελοντική Αιμοδοσία Στον Βόλο Στη Μνήμη Της Φενίννας Βασιλού Και Της Αναστασίας Τσανίδη

xristiana

Ημέρα Φροντιστή 2022 – Διαδικτυακή Διαδραστική Συνάντηση Για Την Άνοια

xristiana